Hol találok Zalaegerszegen örömlányt aki segítene a szüzességem elvételében?
Figyelt kérdés
Zalaegerszegen vagy annak 5 km-es vonzáskörzetében keresek örömlányt aki segítene a szüzességem elvételében. Igényes lányra gondolok, aki lakásán fogad és van egészségügyi papírja.
20/F
2011. dec. 5. 17:15
11/21 A kérdező kommentje:
Deákba? Hát nem is tudom. Akkor inkább már a Csányban néznék szét. De nem gyerekeket keresek, inkább olyan 30 év körüli nőkre gondoltam.
2011. dec. 7. 17:28
13/21 anonim válasza:
vegyél Blikket, néha van benne 4-5 zeg-i hirdetés is ( a platán sor környékén lakik mind) :-)
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. dec. 9. 18:09
15/21 anonim válasza:
google.hu
beírod:
város+foglalkozás
16/21 anonim válasza:
autópája utak mentén akad pár qrva, de vigyázz!fizetni kell érte+elkaphatsz minden sz art,szóval okosan.ha már egyszer így döntöttél
17/21 anonim válasza:
ja, a platánsoros jól beszél! Blikk! abban szoktak hirdetni, meg a vidékilányok.hu-n is van de az nagyon ótvar!
ha találsz valami tip-top csajt akkor számolj már be, ha dögös a csaj akkor lehet én is kipóbálnám.
hajrá!
19/21 anonim válasza:
Részvétem, jó élvezést. Sajnállak ,hogy így hozta össze a sors.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, volt itthon egy Blikk és a hirdetéseket is megtaláltam benn. Majd ünnepek után felhívok egy párat. :)
2011. dec. 27. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!