Hol találhatnák valami nőt (lehetőleg picit idősebb) aki elvenné a szüzességem, és kicsit tanítgatna is?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 23:15
1/10 anonim válasza:
Én is ilyen nőt keresek, de én beérem egy nálam fiatalabbal is.
21/F
3/10 A kérdező kommentje:
az is beleférne, de nem tudom hol kéne olyat keresni... és nem két havi fizetésem menne rá, de nem is nagyon "utcai"
2011. nov. 14. 23:25
5/10 anonim válasza:
hajrá. Itt keress egyet, 10-15 ért megcsinálnak. Remélem ez nem 2 havi fizetésed :)
6/10 anonim válasza:
Nem merült fel még benned, hogy esetleg valaki olyannal veszítsd el a szüzességed, akit esetleg szeretsz?
7/10 anonim válasza:
A második "esetleg" hiba. Elnézést.
8/10 anonim válasza:
Miért hiszi azt minden fiú, hogy az idősebb nőknek egy huszonéves szűz az álmuk, akit még tanítgatni kell??
9/10 anonim válasza:
rosszlanyok.hu <-- pl itt ki van emelve aki vállal szüzeket is...
Vagy beírod googleba, hogy szexpartner és hihetetlen sokat fog kidobni. Minden esetre akárhogy is keresel mond el neki pontosan mi a szitu...
10/10 anonim válasza:
én is örömlánnyal vesztettem el és nem bántam meg
ha kell valami jó tanács, akkor írj privát üzit nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!