Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves szűzként hamar szexeln...

24 éves szűzként hamar szexelni egy férfival?

Figyelt kérdés
24 éves szűz lány vagyok. Elhívott egy srác randizni, ő 28 éves. Pár hónapja egy srác csak szexre hajtott, de mivel 7 találkozó után sem feküdtem le vele kidobott. Nem bántam meg így visszagondolva, de hetekig szenvedtem mert már kezdtem beleszeretni. Én már nagyon kívánom a szexet, és egy 28 éves férfi gondolom nem szívesen várna sokáig, amit meg is értek. Megbánnám ha mondjuk úgy alakulna hogy viszonylag hamar lefekszem vele?
2013. júl. 19. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Te tudod, de ha eddig nem volt tapasztalatod, nem kell rögtön a lényegre térni.
2013. júl. 19. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lefekszel vele, és ha rögtön utánna dob, akkor mit is nyertél?
2013. júl. 19. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:

igen

később

2013. júl. 19. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha nem lennél rá felkészülve, megbánnád. Csak akkor tedd meg, ha tényleg késznek érzed rá magad, és teljes a bizalom.

A helyedben én őszintén megemlíteném a kellő pillanatban, hogy szűz vagyok, ha a férfi normális, akkor helyén kezeli ezt az információt, és nem rohan le túl korán.

Különben meg 7 találkozó még nagyon kevés, ennyi idő után én sem feküdnék le senkivel, pedig nem vagyok már szűz.

24/N

2013. júl. 19. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha tudnám, hogy szűz vagy, akkor türelmesen megvárnálak... Szóval azért várhatsz vele... Szerintem vonzó, ha egy nő nem adja magát túl könnyen.
2013. júl. 19. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:

egyébként tudod hogy ezt neked kéne tudnod ugye? Különösebben ez igazából téged érint, te életed, te érzed.

Meg amúgy átlátod úgy ezt a kérdést, hogy kb. ez amúgy nem egy nagy gáz de sok hülye kérdés, szóval ez kb olyan.. na most akkor le menjek kenyeret venni a boltba vagy ne, most akkor baj volt hogy ezt mondtam vagy nem, most baj hogy megkérdeztem vagy ciki vagy nem, vagy nem gáz??

Mint amikor valami nevetséges hülyeséggel nyaggatsz valakit, és már szétrobban az idegtől, hogy ne agyalj már ezen a szaron!!! Felejtsd már el, szard már le!!4stb, és már a tökük tele van veled, esetleg szolidaritásból nem közlik csak egy losernek néznek.. Na ezek a kérdések kb olyanok, illetve most a többire gondolok, ahol 2 oldalas esszéket írnak kb 1 mondatni lényeggel.

De ez is, most ide írja valaki hogy igen? és? akkor lefekszel? ha meg nem akkor nem? És aki írja honnan tudod hogy jól gondolja? De jó ez kicsit komolyabb hogy szűzen először szexelni,, de szóval a többinek már kb lassan nem is lesz agykapacitása mert semmire se használják, azt is itt kérdezik meg milyen zoknit vegyen fel aznap, vagy lecserélje az asló gatyáját ha teljesen tiszta.

2013. júl. 19. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Nos az első gondolatom az, hogy tiszteletem azért,hogy 24 éves nőként (szerintem már nyugodtan mondhatom ezt) még szűz vagy. Helyesen tetted azt,hogy nem feküdtél le 7 találkozó után a férfival, ott csessze meg, ha kidobott... egy igazi értéket veszített el ezzel. :)

Megbánnád azt,ha elsietnéd a 28 éves férfival. Kívánod a szexet, természetes,de ettől még nem kell rögtön belecsapni a lecsóba. :)

Várd meg a megfelelő partnert és alkalmat. :) Ha 2 hónap párkapcsolat után, akkor 2 hónap után... de ha eddig így bírtad, nehogy már butaságot csinálj. :)

2013. júl. 19. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
7 tali után se volt ennyi idősen?
2013. júl. 19. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem azt fogod megbánni hogy 24 éves korodig vártál rá, és már teljesen illúziókban ringatod magad.
2013. júl. 20. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem 23 évesen már nagyon zavart a dolog, ám egy éjszakásban nem akartam elveszteni, így vártam.

Megérte, a barátom 29, és nem erőltetett semmit. Persze, elég határozottan irányított mindent, hogy másfél hónap után aktusra kerüljön a sor, ám azóta is együtt vagyunk, szóval nem csak egy numerára kellettem :)

Értelmes pasi megvár, te viszont ne sokáig tartogasd - nem azt mondom, dobd oda magad az elsőnek -, mert ahogy múlnak az évek egyre feszélyezettebb leszel tőle.

2013. júl. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!