Szűzként nagyon fájdalmas szexelni a lánynak?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj?2013. máj. 13. 23:32
1/7 anonim válasza:
Ha kellően fel van izgatva,ki van tágítva akkor nem nagyon:)
2/7 anonim válasza:
Nekem fájt azért, de nem vészes.
3/7 anonim válasza:
Anno én azt hittem, hogy sokkal fájdalmasabb lesz. Egyáltalán nem volt vészes. Jól írta előttem valaki, hogy kellően fel kell izgatni, hogy jó nedves legyen a lány. Én inkább feszítő érzést mondanék rá, nem is fájdalmast. Túlélhető ;)
4/7 anonim válasza:
nem véreztem, nem is fájt (=
második barátommal igen, míg hozzá nem szoktam. de ez nem olyan "rossz" fájdalom, ha fizikailag érzed is, hogy tágít és furcsa elsőre, attól még jó a gondolat, hogy ő teszi ezt veled... (=
5/7 anonim válasza:
Valakinek fáj valakineknem. Függ attól,h mennyire van felizgulva ellazúlva. Ha rágörcsöl annak nem lesz jó vége. Jah és NEM TÖRVÉNYSZERŰ,az ha a lány elveszti a szűzességét akkor vérzik. Én nem rég 2honapja vesztettem el,fájt,DE NEM véreztem. 19/Lány.
6/7 anonim válasza:
nekem például fájt..eléggé.szóval tényleg változó
7/7 anonim válasza:
Fájdalmas (lehet). Nekem például az első eléggé fájt - szr szögben is voltunk -, de csak pár másodpercig. Vérzés nem volt - a barátom meg is lepődött rajta.
A fájdalom pedig inkább feszítő, érzed, hogy tágít, ami furcsa... eddig minden behatolásnál tapasztaltam, néha kellemetlenebb, néha kevésbé, de amint kellően kitágultam, el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!