25 éves szűzként már késő elkezdeni a csajozást?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:31
2/38 anonim válasza:
Már 3 éve is késő lett volna.
Na mindegy ezt az életed már elcseszett. Majd elkéred a panaszönyvet Lucifertől.
3/38 anonim válasza:
igen, ilyenkor már nemi identitást szoktak váltani
4/38 anonim válasza:
szerintem egyaltalan nem keso csak ne akadj ki ha elsore nem fog menni. sokat kell probalkozni. meg kelk ismerned a noket. sok sikerz
5/38 A kérdező kommentje:
Rettenetesen tartok attól, hogy már nem is lesz barátnőm amiatt, mert nem tizenéves koromban kezdtem el. :S
2013. jún. 26. 13:39
6/38 anonim válasza:
Mégis ki tudja rólad, hogy szűz vagy?
Ne parázz!
7/38 A kérdező kommentje:
Mozdulatok, reakciók. Le tudják szűrni a nők, hogy nem vagyok nőcsábász.
2013. jún. 26. 13:45
8/38 anonim válasza:
Ennyi idősen már esélytelen.Ha eddig nem volt semmi,akkor ezután se lesz
9/38 anonim válasza:
Mert a nők csak a nőcsábászokra buknak?
Nem szoktam ilyet írni, de lehet esetedben mégis jól sülne el, ha párszor elmennél "hivatásos" hölgyekhez. Mégiscsak nőt érintenél..ölelnél, stb....lehet könyebben menne utánna az ismerkedés is.
10/38 anonim válasza:
# 7
És tényleg kiszűrik elég gyorsan! Tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!