25 éves szűzként már késő elkezdeni a csajozást?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:31
11/38 A kérdező kommentje:
Azt akarod mondani, hogy csak prostituáltnál van esélyem? Remek...
2013. jún. 26. 13:50
12/38 anonim válasza:
Szerintem is hivatásoshoz menj először.Aztán ha belejössz jöhet a többi
15/38 anonim válasza:
Miért most akarod elkezdeni?Eddig nem is hiányzott?
16/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a tipikus kigyúrt, nagydumás, nagypofájú menő, aki a nők 99%ának kell, így inkább nem is próbálkoztam évek óta.
2013. jún. 26. 13:56
17/38 A kérdező kommentje:
Már hiányzik az érzés. Olyannyira, ha 26 éves koromig nem szerzem meg, inkább kinyírom magamat.
2013. jún. 26. 13:57
18/38 anonim válasza:
Én is így voltam 17 éves koromig, azthittem sosem lesz senkim. Megfogadtam, hogy ha 18-ig sem jön össze....de addig minden meg fogok tenni. S összejött. Pedig kevés rondább ember van nálam, mégis több nőm volt már, s nem egyéjszakás kalandok. Mégis mit tettél idáig annak érdekében, hogy legyen valakid? Megtettél mindent? Nem hiszem. Elég a siránkozásból, próbálkozni kell.... :)
19/38 A kérdező kommentje:
5 éve semmit kb.
2013. jún. 26. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!