17 éves múltam. Szűz vagyok még.2,5 éve vagyok kapcsolatban! Szerintetek ciki? lány vagyok
Nagyon bölcs hozzászólások születtek :)
Egy kapcsolatban a szex 50%, ha nincs szex az csak félkapcsoalt :) addig élj, amíg fiatal vagy.. persze ésszel! ha azért nem volt eddgi szex, mert nincs bizalom, szerelem, akkor hagyd a csudába...ha mindez megvan, feküdj le vele a hétvégén... tégy meg neki mindent amire vágyik és élvezdd.
Miért volna az égő aki 20 éves kor alatt már nem szűz?
Amint ivaréretté válunk természetes hogy kívánjuk a szexet és az is természetes hogy szexelünk.
Csak a primitív ember álltal lefektetett erkölcsi szabályok szerint ciki hogyha valaki 20 éves kora alatt már nem szűz,a természet szabályai szerint nem.
És azt gondolom hogy jobban tudja a természet mint mi.
Az sem ciki hogy 17 éves és 2.5 éve együtt van a pasijával és még nem volt szex,nem ciki csak fura.
Monhatja bárki hogy nem a szex a lényeg,már az is öröm hogy vagytok egymásnak,de ez csak mellébeszélés,a szerelem megint csak emberi(pontosabban női) találmány.És láthatjuk hogy pont e miatt mennek tönkre a kapcsolatok,mert a szerelemre építik őket,de a szerelem mulandó és ha elmúlik,a kapcsolat amit rá építettek szintén elmúlik.A legtöbb állat nem él párkapcsolatban,akik igen azok sem a szerelem miatt élnek együtt,hanem azért hogy együtt gondoskodjanak az utódaikról.
Hiszen ez a kapcsolat lényege,az utódnemzés és az utódok együtt történő felnevelése.A többit csak mi raktuk természetellenesen hozzá.
két és fél éve kapcsolatban? érdekes lehet..úgy meg fog gyűlölni, hogy elmondhatatlan..képzeld el, ha nem azt kapja, vagy úgy, ahogy álmodozott..lehet, hogy vak vezet világtalant?
én biztos, hogy résen lennék...persze, ha borotvált mégjobb...
Komolyan elképedek, és megdöbbenek a válaszoktól :-(
Senkire ne hallgass, csak magadra. Ha itt lészen majd az ideje, érezni és tudni fogod!
Balgaságokat írnak neked. Nem ciki sem az, hogy valaki szűz, mint ahogy az sem ciki, ha már nem az. Sokkal inkább ciki az, hogy ugyan már nem szüzek az itteni "tanácsadóid", de milyen buták.
Ebből is láthatod, hogy ész, intelligencia, érzelem, és érettség nélkül is lehet közösülni... de szeretkezni, szerelmeskedni csak ezek birtokában.. minden más, mint ahogy valaki írta is, csak oly állati :-) Te légy inkább egy kicsit több....
Te jó ég, ezek a kommentek...
Alig voltál 15 éves, amikor összejöttetek. Az egy dolog, hogy 2 és fél éve együtt vagytok, de akkor is, hova szeretkezzen az ember ennyire fiatalon? Az egy dolog, hogy pettingeltek, vagy kipróbáljátok az orális szexet, nem arról van szó, próbálkozni lehet. De csak azért lefeküdni valakivel, mert régóta vagytok együtt... A srác nem véletlenül van veled ilyen hosszú ideje, annak ellenére, hogy még nem szeretkeztetek! Biztos, hogy nagyon szeret téged, és kivárja, míg úgy érzed, hogy készen állsz rá!
18 éves is elmúltam, amikor először lefeküdtem a barátommal. Korábban, 16 évesen lett volna már rá alkalmam, de nemet mondtam! Mindenkinek tudnia kellene, mikor áll rá készen, és nem azt követni, hogy a legtöbb korosztálybeli már rég túl van rajta.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!