1 fiúnak az nem ciki ha a lány picit szőrös? úgy értem borotválom de 2 nap után már van ott valami és ha pont akkor jönne össze a szex . Nemtudom hogy ez most ciki vagy normális
Figyelt kérdés
tiszta hülye vagyok :D de most ne nézzetek le mert nemvagyok tisztába ezekkel a dolgokkal2013. ápr. 3. 23:14
1/10 anonim válasza:
amíg nem a mellbimbódból nőnek ki 5 centis fekete szőrök, addig nincs gáz
2/10 anonim válasza:
Nem ciki, én hetente-kéthetente borotválom csak nem és még senki nem szólt érte.
5/10 anonim válasza:
nem ciki. a fiúkák lehet megijednek tőle, de a férfiak bőséggel ontják rá meleg ondójukat
6/10 anonim válasza:
Biztos szúrta,de nem tudott megszólalni
7/10 anonim válasza:
nem gond. bár tény, hogy a teljesen sima a kedvencem, de ha van rajta az se gond. közvetlenül a csikló körül úgyse nő .-)
8/10 anonim válasza:
Kócos puncit akarok! Csak a kócos a jó! Ami fésülhető. Kopasz pina muff nélkül taknyos ovodás bénalány.
9/10 anonim válasza:
miért a fiúnak lenne a ciki?ő borotválja a csajt vagy mi?
10/10 valo sam válasza:
Szia!
Aranyos vagy:)
Egyáltalán nem ciki. Egy normális pasinál ez nem is lenne szabad hogy téma legyen. Aki igazán akar az akar mindenhogy. Szőrösen is. Nekem speciel sokkal jobban tetszik a szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!