Mégis milyen szemlélet az manapság az ifjúság, főleg a lányok körében, hogy aki férfi létére 20 év felett szűz, az csúnya és nyomi?!
Figyelt kérdés
Teljesen le vagyok ettől hidalva, mindig is ilyen volt a szemlélet, vagy csak manapság vannak ilyen "követelmények"?
Most olvastam itt egy kérdést, amiben a fiú azt írta, hogy 21 évesen szűz, és csupa olyan válaszokat kapott, hogy nyomi és csúnya, és már csak prostihoz mehet! Mégis mi van már? Ma csak a dugógépek számítanak férfinak?!
2013. júl. 15. 12:48
25/28 anonim válasza:
Egy átlag fiú 16-17 évesen össze tud szedni egy barátnőt, nem a kinézet a leg lényegesebb hisz ha valaki ápolt foglalkozik a külsejével szoval nem egy elhanyagolt akkor az tud nőt szerezni. nem minden nő a külsőre megy, soknak az is elég ha poénos vagy magabiztos és el tud beszélgetni egy lánnyal. A legtöbb 20 feletti fiunak ez nem jöm össze hisz ne mondja nekem senki hogy a nők a hibásak azért mert nem tudnak felszedni egy csajt sem.
26/28 anonim válasza:
Azzal hogy a nőket hibáztatjátok csak magatokat nyugtatjátok hogy azért nem sikerült még senkivel mert felszinesek a mai nők... de nyilván nekik is van egy szint.. ami nem feltétlen a külsőségekben alapszik sokkal inkább hogy nem értetek a nőkhöz nem tudtok velük kommunikálni nem tudjátok hogy kell viselkedni egy kapcsolatban amire jo esetben a srácok 15-16 évesen rájönnek. veletek nagy gáz van de sosem fogtok rájönni és csak panaszkodtok meg prostihoz mentek..változtatni meg nem fogtok.
27/28 Takacs Laszlo 15 válasza:
A no szamara az igazi ferfi a hoditas alapjan a macccsooooo,es a dugogep.
28/28 LeftBehind válasza:
26. Nekem most 21 évesen lett először barátnőm és 5 év keresgélés után ő az első akinek nem a lapos has/farok méret/munkahely kombók az elsődlegesek. Nincs semmi problémám a kommunikációval, ha együtt vagyunk egész nap akármiről tudunk hülyéskedni, beszélgetni és az egyéb ügyekben sincs semmi probléma. Mégis 16 éves korom óta le voltam nézve amiért még megfektetni se tudtam senkit és kb én voltam mindig az iskola kitaszítotja. Szóval ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!