Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mégis milyen szemlélet az...

Mégis milyen szemlélet az manapság az ifjúság, főleg a lányok körében, hogy aki férfi létére 20 év felett szűz, az csúnya és nyomi?!

Figyelt kérdés

Teljesen le vagyok ettől hidalva, mindig is ilyen volt a szemlélet, vagy csak manapság vannak ilyen "követelmények"?

Most olvastam itt egy kérdést, amiben a fiú azt írta, hogy 21 évesen szűz, és csupa olyan válaszokat kapott, hogy nyomi és csúnya, és már csak prostihoz mehet! Mégis mi van már? Ma csak a dugógépek számítanak férfinak?!

2013. júl. 15. 12:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak üzenem, hogy egy idióta.
2013. júl. 16. 09:42
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal szeretném aki értékeli hogy ő lehet nekem az első. Bár az idő előrehaladtával egyre gátlásosabb leszek,nem is merek ismerkedni,közölni hogy szűz vagyok.Így elég nehéz lesz.Pedig nem kellene emiatt aggódni egy normális világban,nem egy olyanban ahol 13éves kisgyerekek csinálják miközben azt sem tudják mit.
2013. szept. 14. 14:22
 13/28 anonim ***** válasza:
Hmmm, tudjátok ezzel én úgy vagyok, hogy minden relatív. Azaz minden attól függ, honnan nézzük. A nők azért vannak ilyen véleménnyel, mert állandóan kurnának fűvel fával, de ezt így nyíltan mégsem mondhatják, ezért minden perverz vágyukat kivetítik a férfiakra... :-) ...röviden: "minden ember úgy szabadul meg a saját hibájától, hogy ráfogja másokra" :-)
2013. szept. 17. 09:50
 14/28 anonim ***** válasza:

Ez a relativitás nagy téma. :-)

Dualitás van azt mondják.

Hogy honnan nézzük?Valóban lehet hogy amit addig innen néztünk és most onnan nézzük teljesen más megvilágítást kap.

Hogy dugnának fűvel fával?

Mi az igazság,ki mondja meg kinek mi az igazság?

2013. szept. 17. 20:07
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
Van olyan is, aki azért szüz, mert tényleg nagyon csúnya vagy béna. De én pl örülnék neki, ha a barátom is szüz lenne (nem azért, mert olyan béna, hanem mert normális). 19 l
2013. okt. 19. 15:47
 16/28 anonim ***** válasza:
Hívtak már puhapötsnek, mert nem feküdtem le második randin a lánnyal... számomra elvek, számukra "bénázás" volt az ok. Neked hol a határ, mit hívsz bénának? :)
2013. okt. 19. 15:52
 17/28 anonim ***** válasza:
Én azt hívom bénának, aki próbálkozik csak hogy legyen már végre vkivel, de vhogy mégsem jön be senkinek.
2013. okt. 19. 15:58
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

A lányok nem értik meg, hogy a pasiknál nem ugy van, mint a lányoknál, hogy SEMMIT sem kell tenniük azért, hogy kelendőek legyenek! Mert lássuk be, hogy az átlag lány kategoria nagyon széles és az átlag lány még simán dugható! És hangsulyozom, hogy ezért SEMMIt nem kell tennie, mert magától kinő a melle, meg a nunája, sőt a cici még nem is annyira kritérium, mert a 0 mellű nők is bármikor dughatnak. Az más kérdés, hogy még ennek ellenére is válogatnak vég nélkül!

A pasik közül viszont kb csak a felső 20% az, aki olyan külsövel lesz megáldva, ami alapbol jo a csajoknak. Aki nem ilyen szerencsés annak meg RENGETEGET kell önmagán dolgozni, hogy növelje a vonzerejét! Na és erre kevés 20 év.

2013. dec. 4. 18:35
 19/28 anonim ***** válasza:
41%
Itt az utolsónál valamit nagyon rosszul kötöttek be és nem csodálom, hogy egyedül van.
2013. dec. 4. 18:43
 20/28 anonim ***** válasza:
hova is van irva, hogy egyedül vagyok? Kicsit megeröltethetnéd magadat, ha be akarsz szolni, mert ez az alap visszaszolás már uncsi, hogy aki szidja a nöket az szüz meg egyedül van! Vagy ezen még nem gondolkodtál még iylen szinten? gyökér...
2013. dec. 4. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!