Szűz vagyok, de nem sokáig. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hát igen...most ez egy kicsit hülyén fog hangzani de 16éves Szűz srác vagyok...a barátnőm már nem az....a lényeg hogy 2 nap múlva találkozunk újra(jön haza), és mivel a lakására hívott fel(és a szülei is elutaztak 1 hétre) minden jel arra utal hogy...le akar feküdni velem...na kicsit ideges is vagyok......lényeg az hogy mit csináljak???mit cseszhetek el??mire figyeljek??és ciki ha elmondom neki??2009. okt. 18. 23:13
11/15 anonim válasza:
"kérdezd meg, hogy ő mit szeretne."
Azért szerintem annyira ne kérdezgess, a legtöbb csaj szereti, ha a pasi irányít.
12/15 anonim válasza:
Tök mindegy, úgyis feltűnik neki, hogyha szűz vagy. De ugyebár a barátnőd, nem értem, miért kéne eltitkolni. Hajrá!:D
13/15 anonim válasza:
Szia szerintem beszélj vele hogy neked még ez lesz az első és azt szeretnéd hogy tökéletes legyen vele! Érezni fogod hogy a csajnak mi a jó pár dolog amire figyelj oda: Ne stresszelj lazulj el, VÉDEKEZÉS mert gondolom 16 évesen nem szeretnél apuka lenni, ha valamit elrontotok ne add fel beszéljétek meg következő biztos jó lesz! De szerintem ezis nagyon jó lesz! sok sikert és sok boldogságot!!!
Azért írd majd meg hogy hogy sikerült
18/l
14/15 anonim válasza:
1.vigyél magaddal óvszert
2.vigyázz mert a végén még kiderül hogy nem is dugni akar
3.ha mégis akkor ösztönből fog jönni ;)
15/15 anonim válasza:
Figyelj arra hogy Ő is élvezze a szexet, ne csak Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!