Mi igaz abból, hogy ha valaki sokáig szűz a szűzhártya elmeszesedik?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 00:13
1/9 anonim válasza:
Én még ilyenről nem hallottam! Hülyeség sztem!
2/9 anonim válasza:
ezt azok a pasik találták ki, akik így akarták rávenni a csajukat a szexre...
4/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Valahogy gondoltam én is, hogy hülyeség, csak néhányszor már olvastam fórumokon.
2008. aug. 31. 14:12
5/9 anonim válasza:
Ilyen nincsen.....vmi agyoniskolázott találhatta ki!!!!!!!!!!
6/9 anonim válasza:
Igen!!! Elösször csak szűzhártya majd ha nem lessz időben belukasztva akkor 1 kis idő mulva betonfal keletkezik a helyén és már csaka kőművesek tudják betörni. Ne vedd komolyan szerintem hülyeség az elmeszesedés. Ennyi erővel kitalálhatták volna azt is hogy a sokáig szűz dákó csontritkulásban fog szemvedni.
7/9 anonim válasza:
Hát ilyent is egy valami nagyon "értelmes" ember találhatta ki...
8/9 anonim válasza:
Én mondtam, nekem pedig orvos mondta.
Ezt nem úgy kell elképzelni, ahogy itt valaki - nem betonfal lesz, csak egyre ridegebb és keményebb lesz a szűzhártya. Mint ahogy minden kiszárad egy kicsit az idő múlásával az ember lányán...
Elvileg semmi gond nem lesz vele - csak fájdalmasabb lehet az első behatolás. Ezért ajánlatos (ha szükséges) 30 év fölött orvossal megnézetni - aki szükség esetén simán át is vágja. Nem kell ezért senkinek lefeküdnie senkivel.
9/9 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget.. :))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!