Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, de nem sokáig....

Szűz vagyok, de nem sokáig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hát igen...most ez egy kicsit hülyén fog hangzani de 16éves Szűz srác vagyok...a barátnőm már nem az....a lényeg hogy 2 nap múlva találkozunk újra(jön haza), és mivel a lakására hívott fel(és a szülei is elutaztak 1 hétre) minden jel arra utal hogy...le akar feküdni velem...na kicsit ideges is vagyok......lényeg az hogy mit csináljak???mit cseszhetek el??mire figyeljek??és ciki ha elmondom neki??
2009. okt. 18. 23:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Kurw_ára hülyén hangzik hogy egy 16éves ember szüz..
2009. okt. 18. 23:18
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Jah persze, biztosan minden jel arra utal.. Szerintem pofára fogsz esni. hihi. :D
2009. okt. 18. 23:23
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Öcsém csak dugd meg jól, hogy mire vigyázz? hogy nehogy lekésd a találkozót, vigyél virágot, aztán mikor már sinen vagy csináld azt amit tudsz, majd hagyd hogy ő irányítson. No problem, lehet bénának fog tartani de ez van..... vagy a másik lehetőség, hogy mond el neki (ha megértő nem gáz)és nem lesz semmi baj, akkor automata kézbe fogja venni az irányítást (én inkább ezt ajánlom). Jó szórakozást, ne görcsölj!
2009. okt. 18. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
döngesd meg jól, de ugy áM!
2009. okt. 18. 23:37
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem célszerű elmondani.

Mire figyelj? Élvezd.

2009. okt. 19. 00:04
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ne mondj semmit, ne is agyalj ezen az egészen, csak érezd jól magad majd, ennyi :P
2009. okt. 19. 00:14
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi ne parázz én is izgultam de amikor ott leszel ösztönből jön mit kell csinálni :P Figyeld h mi jó neki érezd h mi jó neked és enyi. Am az se gáz ha elmondod neki h neked még ez az első, akk biztos jobban odafigyel. 16/f
2009. okt. 19. 01:04
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

szerintem nyugodtan elmondhatod neki.

mond meg, hogy segítségre van szükséged, mert még tapasztalatlan vagy.

hogy mire figyelj? a lányra. kérdezd meg, hogy ő mit szeretne. és figyelj a védekezésre.

sok sikert és sok boldogságot!

2009. okt. 19. 02:43
 9/15 anonim válasza:
31%
vegyél egy kutyát
2009. okt. 19. 04:35
 10/15 anonim ***** válasza:

LolxD

Antifaces for everxD

2009. okt. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!