Szűz vagyok, de nem sokáig. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hát igen...most ez egy kicsit hülyén fog hangzani de 16éves Szűz srác vagyok...a barátnőm már nem az....a lényeg hogy 2 nap múlva találkozunk újra(jön haza), és mivel a lakására hívott fel(és a szülei is elutaztak 1 hétre) minden jel arra utal hogy...le akar feküdni velem...na kicsit ideges is vagyok......lényeg az hogy mit csináljak???mit cseszhetek el??mire figyeljek??és ciki ha elmondom neki??2009. okt. 18. 23:13
1/15 anonim válasza:
Kurw_ára hülyén hangzik hogy egy 16éves ember szüz..
2/15 anonim válasza:
Jah persze, biztosan minden jel arra utal.. Szerintem pofára fogsz esni. hihi. :D
3/15 anonim válasza:
Öcsém csak dugd meg jól, hogy mire vigyázz? hogy nehogy lekésd a találkozót, vigyél virágot, aztán mikor már sinen vagy csináld azt amit tudsz, majd hagyd hogy ő irányítson. No problem, lehet bénának fog tartani de ez van..... vagy a másik lehetőség, hogy mond el neki (ha megértő nem gáz)és nem lesz semmi baj, akkor automata kézbe fogja venni az irányítást (én inkább ezt ajánlom). Jó szórakozást, ne görcsölj!
5/15 anonim válasza:
Nem célszerű elmondani.
Mire figyelj? Élvezd.
6/15 anonim válasza:
Ne mondj semmit, ne is agyalj ezen az egészen, csak érezd jól magad majd, ennyi :P
7/15 anonim válasza:
Nyugi ne parázz én is izgultam de amikor ott leszel ösztönből jön mit kell csinálni :P Figyeld h mi jó neki érezd h mi jó neked és enyi. Am az se gáz ha elmondod neki h neked még ez az első, akk biztos jobban odafigyel. 16/f
8/15 anonim válasza:
szerintem nyugodtan elmondhatod neki.
mond meg, hogy segítségre van szükséged, mert még tapasztalatlan vagy.
hogy mire figyelj? a lányra. kérdezd meg, hogy ő mit szeretne. és figyelj a védekezésre.
sok sikert és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!