Akkor most már nem vagyok szűz? :s
Ugyebár a barátom szokott ujjazni amikor legelőször csinálta nagyon fájt , majd kevésbé és mostmár egyáltalán nem...
lehetséges hogy akkor történhetett olyan "baleset" ?
16 vagyok
rosszalló és értelmetlen kommenteket mellőzzétek.
"mai fiatalság" mindig ez a válasz...talán el kéne gondolkodni,hogy a "fiatalság" úgy viselkedik,ahogy mástól látja. Könyörgöm hol élünk?! Mit vártatok,hogy majd erényövet hordunk?! Nem a Te lányod! Ne foglalkozz vele! Én 14 voltam,amikor lefeküdtem a pasimmal. Talán baj van vele?! Meg nem is feküdtek le,ahogy olvastam,hanem csak petting volt. Nem?
Amúgy ne félj,eleinte nekem is így volt. Nincs ok az aggodalomra. :)
Utolsónak: Nem a korával van probléma, hanem a tudatlanságával. Nem akarom elhinni, hogy egy olyan, aki már pettinggel, ujjazzák, nem tud egy alap dolgot, még hozzá azt, hogy mit jelent elveszíteni a szüzességet. Lehet, hogy a szülei is közrejátszottak ebben az ügyben, de szerintem, ha valaki nemi életet akar élni, akkor legyen tájékozódottabb a szex terén.
#1 voltam.
igazából a szűzhártámyra értettem mert képzeljétek tudom mit jelent elveszíteni -.-
de még nem feküdtem le vele csak petting volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!