Lányos anyukák! Mikor vesztette el a lányod/lányotok a szüzességét?
mikor tudtátok meg ?
előtte utána ?
mit tettetek ?
beszéltetek róla előtte/utána
mire figyeljek oda ?
szal minden érdekelne
azért kérdem, mert hát amint itt olvasom nagyon hamar túlesnek ezen a lányok, és én szeretném h neki kellemesebb legyen az első élmény mint anno nekem volt.
és persze nem csak öt de magamat is szeretném felkészíteni erre h nem reagáljak rosszul rá
Én még gyerek vagyok de hátha tudok segítni:)
Anyukám tudta h pettingelünk, de magát h sexeltünk azt csak utána, hát mi se tudtuk h mikor lesz:D
Nekem megkérdezte h védekztünk e meg ilyesmi! (a mostani fiatalság, ezt gyakran lefelejti erre oda kellene figyelned, h tudasd a lányoddal ez nagyon fontos, és h nem csak akkor lehetnek terhesek ha belé élvezz a fiú)
Igen beszélt velem:)
köszi a választ :-)
és nagyon nem örülök h áttették ebbe a kategóriába mert szerintem ez nem ebbe való!
A legidősebb lányom 21 évesen, a középső lányom 18 évesen, a legkisebb lányom 16 évesen.
Utána tudtam meg mindet, de különösebben sosem foglalkoztam vele mert normálisan neveltem őket, tehát automatikusan ebben a dologban is felelősségteljesek voltak, nem kellett papolnom nekik a dologról.
Az, hogy mikor és hogy teszi meg úgyis az ő dolga, lehet hogy nem is köti az orrodra.
"gyerekként" írok:
anyám nem tudja,az egész felvilágosítás kimaradt,de szerintem sejti mert beszólt hogy széttehetném a lábamat hogy legalább pénzt is keressek
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!