Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányos anyukák! Mikor vesztett...

Lányos anyukák! Mikor vesztette el a lányod/lányotok a szüzességét?

Figyelt kérdés

mikor tudtátok meg ?

előtte utána ?

mit tettetek ?

beszéltetek róla előtte/utána

mire figyeljek oda ?

szal minden érdekelne

azért kérdem, mert hát amint itt olvasom nagyon hamar túlesnek ezen a lányok, és én szeretném h neki kellemesebb legyen az első élmény mint anno nekem volt.

és persze nem csak öt de magamat is szeretném felkészíteni erre h nem reagáljak rosszul rá

2013. júl. 9. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Én még gyerek vagyok de hátha tudok segítni:)

Anyukám tudta h pettingelünk, de magát h sexeltünk azt csak utána, hát mi se tudtuk h mikor lesz:D

Nekem megkérdezte h védekztünk e meg ilyesmi! (a mostani fiatalság, ezt gyakran lefelejti erre oda kellene figyelned, h tudasd a lányoddal ez nagyon fontos, és h nem csak akkor lehetnek terhesek ha belé élvezz a fiú)

Igen beszélt velem:)

2013. júl. 9. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ :-)

és nagyon nem örülök h áttették ebbe a kategóriába mert szerintem ez nem ebbe való!

2013. júl. 9. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
:)) szoktak ilyet csinálni, nagyon idegesítő tudd lenni..
2013. júl. 9. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:

A legidősebb lányom 21 évesen, a középső lányom 18 évesen, a legkisebb lányom 16 évesen.

Utána tudtam meg mindet, de különösebben sosem foglalkoztam vele mert normálisan neveltem őket, tehát automatikusan ebben a dologban is felelősségteljesek voltak, nem kellett papolnom nekik a dologról.

Az, hogy mikor és hogy teszi meg úgyis az ő dolga, lehet hogy nem is köti az orrodra.

2013. júl. 9. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

"gyerekként" írok:

anyám nem tudja,az egész felvilágosítás kimaradt,de szerintem sejti mert beszólt hogy széttehetném a lábamat hogy legalább pénzt is keressek

20N

2013. júl. 9. 19:30
 6/6 anonim válasza:
Hát sajnos az én lányom 15évesen.Ami valljuk be nagyon korai.Sajnos az első szex után teherbe is esett és nem szolt róla csak mikor nőni kezdett a pocia az unokám most 3hónapos egészséges kislány.De a lányom idegileg kivan.Szóval beszélgess el vele hogy ne hamarkodja el a dolgot és midnenféle képpen védekezzen.Tanácsként modom hogy ne ess ugyanabba a hibába mint én.
2013. júl. 9. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!