Szex után létezik olyan hogy mégis bele szeretsz a partneredbe?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 10:14
11/21 anonim válasza:
Dehogynem,és mai napig zaklat azzal,hogy folytassuk azt az estét,de eléggé balhés lett a csaj,ezmiatt köszönöm inkább nem! A barátságból néha-néha beszélés lett azóta!
13/21 A kérdező kommentje:
de férfiaknál is elő fordul? és ha igen akkor mikor? akkor ha nagyon jó volt? :D
2013. júl. 9. 10:27
14/21 anonim válasza:
Kérdezo nem akarlak megbantani de gyerek vagy meg. Nem attol fugg h milyen volt h beleszerettem e. Nagyon jo kuras volt megsem szerettem bele. Pedig tobbszor is kurtunk.
15/21 anonim válasza:
Előfordul persze,de én már többnyire akkor is szerelmes vagyok mielött lefeküdtünk.Én a nőket nem csak dugogatom...
Egyébént pedig nálam is nyom még pluszba a dolgon persze.De nem a szex miatt leszek szerelmes,hanem a lányba még a szex elött.
16/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat...és egyébként igen nagyon nem értek még a dolgokhoz most kezdtem el kitapasztalgatin hogy mennek ezek. :)15 éves lassan 16 éves lány vagyok és az a srác nagyon beindított bennem valami ösztönt xd elég furán hangzik de így van. Még nem nagyon tudom hova rakni hogy mi lenne a helyes mit bánnék meg :)
2013. júl. 9. 10:36
17/21 anonim válasza:
Hogy mit bábbál meg azt nem tudhatod amíg kinem probáltad.Néha csalódni is kell.Nem élhetünk egy ketrecben,mert lehet hogy nem bánnád meg.Ha csalódsz hát istenem.Néha megesik.Én így gondolkodom.Nem kell túl agyalni a dolgokat,mert sokszor az sem jó.
19/21 A kérdező kommentje:
igen igazad lehet...:D csak még elég esetlen vagyok ilyen dolgok terén és azt szeretném hogy legalább ő élvezze ha még is megtörténik :D
2013. júl. 9. 10:40
20/21 anonim válasza:
Nálunk sexnek indult minden kötöttség nélkül évekkel ezelőtt.
Vasárnap leszünk egy éves házasok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!