Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye ez nem azt jelenti, hogy...

Ugye ez nem azt jelenti, hogy rosszul csinálom?

Figyelt kérdés

Még nem feküdtem le a barátommal, de már kielégítettem.

Csak akkor megy el, ha kézzel csinálom. Ha szájjal csinálom, nagyon jó érzés neki, de utána mindig kézzel kell.

Múltkor elég hosszadalmasan csináltam, és nem tudtam, hogy élvezi-e, mert közbe feküdt, és nézte a Tv-t, vagy nézett maga elé. Aztán mikor doa bújtam hozzá mondtam, hogy szeretem, és egyből letámadott, hogy hát még Ő mennyire. Ebből arra következtettem, hogy évlezi(akkor vannak ilyen aranyos kitörései:) ).

NAGYON tapasztalatlan vagyok, ezért teszem fel a kérdést: ha nem tudom megcsinálni, hogy elmenjen úgy, hogy szájjal csinálom, akkor béna vagyok? Vagy kézzel mindig rá kell segíteni a fiúknál? Tényleg bocsánat de tényleg tapasztalatlan vagyok.

2013. júl. 5. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

:) Mindketten tapasztalatlanok vagytok.

Ha áll neki, akkor jól csinálod, ha nem jó neki, úgy is mondani fogja, mit tegyél vele.

Lehet, hogy azért nem tud így elmenni, mert fél tőle, mi lesz a reakciód.

2013. júl. 5. 22:01
 2/3 anonim válasza:

Ne gondolj ilyenekre egyből :)

eleinte mindenki tapasztalatlan volt és szerény véleményem szerint kimondottan az az egyik legjobb része a szexuális életnek amikor elkezditek felfedezni :)

Biztos jol csinálod ,kezdetben a barátnőm is ez miatt aggódott de mindig nyugtattam amikor csak tudtam hogy igenis nagyon élvezem

2013. júl. 5. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Dettó, de én kézzel sem tudom elvinni. :( Biztos menne, meg van, mikor totálra áll, de aztán rám tereli a dolgokat, ami szuper, csak aztán alig tudom felállítani is neki.

De tv-zik??? Apám, barátom akkora sallert - képletesen - kapna, hogy az na. :)

2013. júl. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!