Elítélendő ha egy férfi még 27 évesen szűz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 18:32
1/23 anonim válasza:
Nem elítélendő, csak szánalomra méltó.
2/23 anonim válasza:
de bírom ezeket a kontra-kérdéseket
3/23 Akszidentális Errőr válasza:
Nem elítélendő, nem szánalomra méltó, csak fura.
4/23 anonim válasza:
Ha lány lennél akkor még elnézném neked, sőt imponáló lenne ,de így hogy fiú vagy egyértelműen ELÍTÉLENDŐ.
5/23 anonim válasza:
Én elítéllek.
18 hónap gruppenszexre.
Jogerős, fellebbezésnek helye nincs.
Azonnal végrehajtandó.
6/23 gömbicica válasza:
???
ha már ugy is anonim az oldal.
OKA???? önmegtartóztatás, betegség, csalódás......
7/23 anonim válasza:
Mosolygós lány válasza:
Jaj, te szegény! :(
Én nagyon sajnállak, mert biztosan vágysz már a szeretkezésre, imádkozom érted, hogy minél hamarabb találj egy olyan lányt, aki nem ítél el emiatt, és tiszta szívéből szeret téged (és te is őt)! :)
8/23 anonim válasza:
9/23 anonim válasza:
nem elítélendő, ugyan már
nyilván megvan az ok miért, ehhez senkinek semmiköze, egy biztos nem mentél el csak úgy dugni, ez ritka, ne izgulj N
10/23 anonim válasza:
A magánügye, amihez nekem - amennyiben nem érint közelebbről a dolog - semmi közöm. Egyébként pedig nem is érdekel. Ez nem elítélem/nem ítélem el kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!