Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, és ti mit gondolt...

Szűz vagyok, és ti mit gondoltok arról, mikor a férfi van alul a nő felül és egymáson fekszenek. Ha valaki így vesztené el a szüzességét az kevésbé fájna? Vagy valamilyen más pózt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
ha nagy a fallosz, akkor fáj
2013. jún. 14. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a misszionárius a legjobb (lány fekszik, fiú van felül), ha a lány ül, nem tud ellazulni igazán.
2013. jún. 14. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az altested izmai megfeszülnek akkor óhatatlanul a hüvelyizmaid is, ergó jobban fogsz szorítani. SZóval szerintem misszionárius a tökéletes. De ugye ezt sem lehet mindenkire ráhúzni mint általánosítás. Egy próbát megér, ha nem jön be szólsz a srácnak és csináljátok máshogy
2013. jún. 14. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Missziós pap üzemmód elsőre. Te légy alul ha csaj vagy, ne hogy már lovaglóban akard elveszíteni, mert elsírod magad.
2013. jún. 14. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A hagyományos misszionárius talán jobb, de igazán nem a póztól függ az esetleges fájdalom.
2013. jún. 14. 00:15
 6/7 anonim ***** válasza:
misszionárius a legjobb N
2013. jún. 14. 00:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2013. jún. 14. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!