Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az az esetek többség...

Miért van az az esetek többségében, hogy amikor egy férfi írja ki hogy 25 évesen szűz akkor lehordják, de ha egy nő 32 évesen szűz azt meg nem?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha általánosítok,de direkt írtam is hogy az esetek többségében,vagyis nem mindig.

2013. jún. 26. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Miért van, hogy ha a pasi több nővel dug egy héten, akkor a barátai szemében isten, ha egy nő csinálja ugyanezt, akkor rib**nc?

Feltételezzük, egyiknek sincs párja.

2013. jún. 26. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként én nem hordom le a 25 éves szűz fiúkat.
2013. jún. 26. 14:21
 3/14 anonim ***** válasza:
45%

Mert valamiért nem egyformán kezelik sokan a két nemet.Pedig egyformán kell.Mindkettő pancser,a nő jobban is,mert örgebb.

Lehet összehordani mindent,de aki egy dugásra se elég,az már elég gázos...

Meg ha érzelmi okokból,az még rosszabb,hogy senkihez nem tudott ennyi idő alatt annyira kötődni,hogy megtegye vele.

Szerintem legalábbis ez van.Lehet nem egyet érteni...

2013. jún. 26. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Miért?

Mert ha egy nő még 32 évesen is szűz, az nagy valószínűséggel azért az, mert

-vagy aszexuális, egyáltalán nem kívánja a szexet;

-vagy nagyon erőteljesen vallásos.

Ezért miért kéne ledorongolni?

Ha egy pasi aszexuális és azért szűz, akkor még véletlenül se hirdeti itt magáról, hogy az, mert egyáltalán nem érdekli.

Ha vallásos, akkor szintén.

Aki itt kiírja magáról... az többnyire szerencsétlen balfsz.

Nők nem is szokták kiírni.

2013. jún. 26. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Nők nem, de kislányokat igencsak foglalkoztatja a kérdés...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4508..

2013. jún. 26. 14:26
 6/14 Zakathol ***** válasza:
#5: Csak itt nem róluk van szó, hanem a nőkről.
2013. jún. 26. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Kettős mérce classic.
2013. jún. 26. 14:29
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Miért lenne az?

Nekem oly mindegy, hogy meddig szűz valaki.

Nem nemtől függően ítélkezem.

CSAK akkor alkotok véleményt, ha idejön nyígni.

És még azzal se lehet vádolni, hogy "biztos máshogy kezelném a szűz pasit és a nem szüzet. Biztos elküldeném, ha az lenne...".

Párom is az volt előttem (jóval 20 felett), de még véletlenül se volt a homlokára írva és akkor sem csináltam belőle problémát, amikor megtudtam.

De az itt írogató fickók egytől egyig mások.

2013. jún. 26. 14:33
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem sok nőnek csak a szex kell és a bunkó pasik jönnek be nekik, akik nem tudják, hogy mi az igazi szerelem, legtöbb fiatal csajnak a pénzes nagymenő városi parasztok jönnek be lehetőleg még legyenek is kigyúrva, ugyanmár a szerelem a legtöbb csak azt hiszi, h tudja mi is az....
2013. jún. 26. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó! Ahogy kivetem a szavaidból:

- az a nő, aki 32 évesen szűz és gyakorlatilag a kutyának sem kell,nos, ő teljesen normális, nincs vele semmi baj

- az a férfi, aki ugyanennyi évesen, vagy kicsit fiatalabban szűz és a kutyának sem kell, nos, az egy otthon heverésző, önmagát marcangoló hülyegyerek.

Az még véletlenül sem jut az eszedbe, hogy az a nő konkrétan miért is nem kell egy férfinak sem? Mert ott valószínűleg nincs rendben valami, ugyanúgy, ahogy néhány férfi esetében. De persze egyből jön, hogy ha egy férfi szűz, az az ő saját hibája, ha egy nő szüzike, az meg biztos másé. Téged aztán jól átb***hattak az életben.

2013. jún. 26. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!