Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Második alkalommal is véreztem...

Második alkalommal is véreztem. Ez normális? L/18

Figyelt kérdés

3 hete vesztettem el a szüzességem a barátommal. Akkor véreztem is egy kicsit és sajnos utána hüvelygombám lett, amit kezeltem, így szüneteltettük addig a dolgot. Most újra együtt voltunk, nem volt durva velem, de mégis fájt a behatolás és utána véreztem is. Ez normális?

Légyszi a primitív válaszokat ne ide, köszi.

2013. júl. 4. 17:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy akkor kipróbáljuk a síkosítót:)

De ha én vagyok alul azért fáj, mert valamit megnyom, vagy miért?

2013. júl. 5. 13:27
 12/15 Jaroslav válasza:
Ez sok mindentől függhet hüvelyméret, barátod mérete stb stb... Nekem volt olyan barátnőm akinek egy kicsit balra állt a méhszája és voltak olyan pozíciók amikben fájt neki..., de attól is lehet, hogy még nem tágulsz ki rendesen... szóval ezernyi oka lehet, mindenesetre most még mindennel türelmesen kell bánni, aztán szépen lassan kialakulnak a dolgok :)
2013. júl. 5. 14:53
 13/15 anonim válasza:

Mi mindig úgy csináljuk, hogy én (lány) kezdek felül, és utána megfordulunk, hogy én vagyok alul... :)

Nekünk így bejött, valamiért nekem is fájt, amikor misszionáriuspózban kezdtünk.

2013. júl. 8. 15:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Már a harmadik alkalommal is véreztem egy kicsit. Igazából váltakozik, mert akárhogy vagyunk (én felül vagy forditva) mindig vannak pillanatok, amikor valamiért elkezd fájni, ilyenkor kihátrálok egy kicsit pár pillanatig, majd folytatjuk és akkor nem fáj.. Olyan, mintha néha megnyomna valamit, és nem mindig akkor, amikor a "legmélyebben" van (tehát akkor nem a méhemet nyomja meg gondolom).. talán még mindig nem szakadt át eléggé a szűzhártyám és azt sérti meg?
2013. júl. 9. 13:35
 15/15 anonim válasza:
Igen, amúgy az lehet, hogy azt "feszegeti", nekem is volt ilyen, én először azt hittem, hogy a méhemet nyomja valahogy, aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen az nem lehet.
2013. júl. 10. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!