Normális hogy első alkalommal még nem éreztem h izgatna? és h nem kaptam orgazmust?
Figyelt kérdés
Most szexeltünk először a barátommal... és mikro már végre sikerült h bemennyne és már át is szakadt és cisnáltuk nem éreztem h izgatna ott belül azon abizonyos g ponton? vagy ez nomrális? mi van ha sosem fog igazán izgatni é snem lesz orgazmusom... csiklói orgazmusom sokszor volt már pedig vele2012. jan. 2. 21:33
1/5 anonim válasza:
Megöltétek Párnanacit! SZEMETEK!
Ezért soha többet nem lesz orgazmusod!!!
3/5 anonim válasza:
Először tanuld meg a helyesírás szabályait. Sőt, a gépelés számítástechnikai rejtelmeit is sajátítsd el jobban. Miután azzal végeztél, ráérsz ilyen felnőttes dolgokkal untatni bennünket.
4/5 anonim válasza:
Én kielégítenélek egy Helyesírási Szótárral ^^
5/5 anonim válasza:
utolsó, ez olyan kétértelmű.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!