Normális, hogy első alkalommal nem mentem el?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a múlthéten lefeküdtem a barátommal. Nagyon jó volt, kicsit fájt az elején, de aztán elmúlt. Elég rövid volt, max. 5 perc. A többi is ilyen lesz és ilyen rövid? Vagy lehetett attól, hogy a barátom már egy jó ideje nem volt senkivel?2011. jún. 4. 21:47
1/7 anonim válasza:
Hát szüzesség kategóriábanXD 5 percig tartott a párodnak? Az nem attól függ, hogy rég nem volt senkivel. Na jó valamennyit igen, de 5 perc??? Nem egy Casanova:D
3/7 A kérdező kommentje:
Jó persze előjáték is volt, meg minden ilyen. Meg még utána is.
2011. jún. 4. 21:58
4/7 anonim válasza:
normalis. egy nonek azert 5percnel kicsit tobb kell az orgazmus eleresehez. es az is normalis h fajt...ne aggodj az elso alkalomnal ez megesik
5/7 anonim válasza:
igenis van köze hozzá, hogy szegény srác csak 5 percig bírta, ha már rég nem volt senkivel. főleg ha még nagyon szerelmes is beléd meg kíván. ez változni fog ne izgulj.
6/7 anonim válasza:
én nő vagyok, de ha olyan kedvem van, és direkt úgy mozdulok, hogy oda érjen, ahol jó, akkor nekem elég 2 lökés, és nem igénylek semmilyen előjátékot, szal ez változó.Jahh, nekem csak hüvelyi orgazmusom van, szal nekem hiába nyalakodnak, meg dörzsölgetnek, simogatnak stb...
7/7 anonim válasza:
te erről még nem olvastál sehol?
a kérdésedre a válasz ugyanis KÖZISMERT. Meglep, hogy neked meg gőzöd sincs róla.
Gumit húzott? Nem lehet hogy terhes vagy?
Mindjárt jön a teherbe eshet-e a lány, ha nem élvez, meg az elsőnél meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!