Miert felek a sextol? :/
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es szuz..lassan 17. igaz baratom nincs,de a sexet nagyon nagyon kivanom ..lenne kivel lefekudjek,egy jo barattal vagy valami.en nem itelem el ezt a dolgot.mert inkabb 1 barattal mint minden hetvegen massal.mind1..de igy ha belegondolok h valami belemhatol s ki-be fog jarkalni bennem 1 nagy kemeny vastag valami,kicsit megremulok..miert van ez?? :S2013. júl. 2. 17:52
11/14 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz hülye! Az elsőt az első igazi szerelmeddel csináld! K...rvává válni ráérsz később is! Az is k...rválkodás ha egy haverodnak odadobod magad te szerencsétlen h...lye p...csa!
12/14 A kérdező kommentje:
kepzeld .. nem all szandekomba k.urvalkodni .. hiddel nagyonis jol tudom h a szerelmemmelaz igazi az elso ..de ha igy belegondoltam az egeszbe felek tole .. es azert vettem egyik haveromat mint pl. mivel nincs szerelmem es eddig nemis volt..nemtudom milyen szerelmesnek lenni..nameg en anyit irtam h nemitelem el a "baratsag exteakkal " kapcsolatot..hiddel nemigy tervezem elvesziteni a szuzessegem..d konnyebb egybol oltogatni a masikat te h.ulyegyerek.. -_-"
2013. júl. 3. 16:33
13/14 anonim válasza:
hát ez természetes hogy fész :)
de nagyon cukika vagyol *.*
mindenki fél az ismeretlentől...de egyszer tulkell esned rajta :)
14/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.. :)
2013. júl. 6. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!