Miért látom esélytelennek magamat arra, hogy legyen valaha barátnőm?
Ömm, nem hinném hogy sokat választ kapnál, mert rajtad kívül (ha csak nem ugyanaz a személy vagy) legalább százhatvanegy ugyanilyen ember van, aki már elmúlt 20-25 és még nem volt nője. Azért látod esélytelennek, mert még nem volt.
Nyugi, majd lesz. Amíg rágódsz az ügyön, addig nem leszel önmagad, és pont emiatt nem találsz rá senkire. De ez csak egy példa volt.
huhha mer aztán egy prosti mekkora önbizalmat tud adni tényleg...
pénzért van veled ember! pénzért, jóhogy azt színleli, meg játsza amit te akarsz, és hogy azthidd hu mekkora király szerető vagy.
az igazi önbizalmad akkor lesz, ha öszejössz egy lánnyal, aki tényleg magaért van veled, és nem játszik meg semmit sem, és élvezi a veled töltött időt, ami nemcsak a szexből meg 2 mondat beszélgetésből áll.
Ne menj prostihoz.
Lehet hogy jól beégnél, lehet hogy hamar elsülnél vagy nem állna fel gumiban és kidobtál egy csomó pénzt.
Az én barátnőm türelmes volt velem. Nem halogatta a dolgot d láttam rajta hogy már szeretném mert elég szexéhes. Mikor végre összejött akkor jobban örült mint én.
http://www.youtube.com/watch?v=kTYfKS3dLPo
Látod.... Szerintem nála jobb a helyzeted, szóval no para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!