Nagyon vékony vagyok, hogy fog így valaha egy nő Férfiként rám felnézni?
Nem mindenkinek a kigyúrt/mackós pasik jönnek ám be, űgyhogy van esélyed, nyugi :)
22N
inkább a személyiségedben kéne hibát keresned
a nővérem párja is alig 45kg pedig magas,és a legtöbb vékony ismerősömnek van barátnője,a maradéknak pedig azért nincs mert egyszerűen képtelenek nyitni a nők felé és azt várják hogy ők menjenek oda hozzá
Az én párom is vékony,magas :) Csinos és széparcú lány vagyok(nem egózásból vagy ilyesmi),még így,hogy van barátom is sok pasi szóvá teszi vagy ismerkedni akar,vannak közöttük mindenféle testalkatúak,de rájuk se hederítek. Ugyanis én a páromat szeretem,úgy,ahogy van. Már az elején sem számított nálam a testalkata. Nekem ennél sokkal fontosabb dolgok számítanak-a belső értékek,őszinteség,tisztelet,intelligencia(leginkább érzelmi) ésígytovább. Hány kigyúrt pasi rendelkezik ezekkel úgy általában...?:)
A lényeg,hogy legyél magabiztos,mert hidd el,hogy (legalábbis nekem) egy önbizalomhiányos pasi,aki nem merne elhívni valahova egyáltalán nem vonzó. Nézhetne ki akárhogy. Akkor vagy Férfi,ha akként viselkedsz,a külső itt csak sokadlagos szempont! Legyél udvarias,kedves,figyelmes,és magabiztos! (Persze ehhez olyan lányt is keress,aki tudja ezeket értékelni,mert sajnos sokan nem tudják és utána jönnek a csalódások,hogy 'a lányoknak nem kellenek a rendes pasik'. Nem a pénzéhes r.bik között kell keresgélni:)
Egészen 16 éves koromig nagyon önbizalomhiányos voltam. De elkezdtem egyre csinosabban öltözködni,a szemüveget kontaktlencsére cseréltem stb,és a legfontosabb,hogy megszerettem és elfogadtam önmagam! Innentől csak úgy tapadtak rám a pasik:) A barátomat is ekkor ismertem meg.
Szóval,lényeg a lényeg,kitartás és önbizalom,tapasztalatból mondom!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!