12 hetes vagyok, de a hasam laposabb mint valaha. Amúgy vékony vagyok. Mikor fog látszódni a pocakom?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 08:13
1/7 anonim válasza:
Szia! Én még 16 hetesen is csak úgy néztem ki, mint aki egy kicsit jól lakott, majd a 19 hétben beindult, és mostanra már nagyon szép formás. A 12-ik héten még semmi nem látszott. De szerintem ez mindenkinél más. Szép babavárást, 23 hetes pocakos.
2/7 anonim válasza:
szia.én most vagyok 24 hetes és nagyon pici a pocim.ha úgy öltözök,nem is nagyon látszik.de én nem bánom,ha nem lesz olyan óriási.amúgy én is vékony vagyok,56 kg vagyok most.sok boldogságot.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én most vagyok 11 hetes ,nagyon lapos hasam volt,de alul már egyértelműen látszik vmi :)
4/7 anonim válasza:
Szia! Ez teljesen egyénfüggő, milyen az alkatod. Nekem 12 hetesen olyan volt, mintha jó alaposan belaktam volna:). Aztán 18 hetesen már teljesen egyértelmű volt a helyzet, most pedig, 27 héten olyan, mintha kisebb fajta görögdinnyét cipelnék a pólóm alá rejtve.
5/7 anonim válasza:
Nekem kb. a 18.héttől látszódott hogy Pocaklakóm van, előtte aki nem tudta, azt hitte csak híztam.
6/7 anonim válasza:
24 hetes vagyok és símán tudok úgy öltözni, hogy ne is látszon annyira pici. Nem azon múlik, hogy vékony vagy vagy kerekebb, hanem a csípődön. Nekem is széles csípőm van, babóca kényelmesen elfér benne. Attól, hogy vékony vagy még lehet széles csípőd.
7/7 anonim válasza:
10+1hetes vagyok, és nekem a felfújódástól nagyon látszik már, pedig 63 kg vagyok, nem kövér, csak sportos, erős csontozattal.Szerintem is egyén függő, mindenkinél más. Talán függ az emésztéstől is, mert én epés vagyok, talán ezért fújodok mindentől erősebben. Ilyenkor lelassul az anyagcsere, lehet, hogy nálad ez kevésbé történik meg, vagy nem esszel olyan ételt. Én szerencsésnek mondanálak, mert én már most ruhatárat kell, hogy cseréljek:)Boldog bababvárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!