Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert felek a sextol? :/

Miert felek a sextol? :/

Figyelt kérdés
16 eves vagyok es szuz..lassan 17. igaz baratom nincs,de a sexet nagyon nagyon kivanom ..lenne kivel lefekudjek,egy jo barattal vagy valami.en nem itelem el ezt a dolgot.mert inkabb 1 barattal mint minden hetvegen massal.mind1..de igy ha belegondolok h valami belemhatol s ki-be fog jarkalni bennem 1 nagy kemeny vastag valami,kicsit megremulok..miert van ez?? :S
2013. júl. 2. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
mert cuki vagy *-*
2013. júl. 2. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Az ember általában fél az ismeretlentől, de ne aggódj, ha egyszer egy tapasztalt srác kielégítene, akkor már nem félnél.
2013. júl. 2. 17:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert még nem vagy elég érett rá. Ha majd szerelmes leszek és vágyni fogsz a párodra, csökkenni fog a félelem. El nem fog múlni, hiszen az ismeretlentől fél az ember, de ezt le lehet győzni :)
2013. júl. 2. 17:56
 4/14 anonim ***** válasza:

mert úgy fogod fel ezt mint kötelező gyakorlat, hogy csak ez vezet a felnöttéválás felé. De ne igy fogd fel. Ez egy érzelmi rituálé, egy intenziv szeretetkinyilvánítás amivel biztosítod a partneredet hogy elfogadod őt, hiszen megosztod vele a testedet és a lelkedet.

én pont ezek miatt ítélem el a kapcsolaton kivüli szexet. :)

2013. júl. 2. 17:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat.:33
2013. júl. 2. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert még éretlen vagy rá,ha igazából szerelmes leszel akkor másképpen fogod látni,a szex nem büntetés egy lánynak hanem a két ember szerelmének a csúcspontja ahol eggyé váltok,és olyan örömöt szereztek egymásnak ami semmihez se hasonlítható.
2013. júl. 2. 18:02
 7/14 A kérdező kommentje:
en meg nem voltam soha szerelmes..eddig csak 1 baratom volt,de az megcsalt s azota nemigazan foglalkozok a fiukkal,felek is ..meg nem bizok bennuk :P. + nem is tudok pasizni ://.! sokat jarok bulizni meg ki a varosba haverokkal..s kb. senki nem hiszi el h szuz vagyok,mert eleg nyitott vagyok sokat bulizok stb.. de meg nem talaltam olyan fiut aki megfogott volna valamivel :/.. s en most azert kapcsolatba nem kezdek h legyen 1 baratom
2013. júl. 2. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Majd leszel még szerelmes ettől ne félj,akkor a testi kapcsolatot is ajándékként fogod megélni.
2013. júl. 2. 18:13
 9/14 anonim ***** válasza:
16 évesek 99%a éretlen még a szexhez,szóval ne aggódj egyátalán nem gond,ha nem akarsz szexelni,nem is kell elsietni,leszel még igazán szerelmes akkor már nem fogsz aggódni a szex miatt
2013. júl. 2. 18:17
 10/14 A kérdező kommentje:
remelem :ss..koszonom a valaszokat.
2013. júl. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!