Azok a fiúk akik 20 évesen még szüzek, miért lehet ez?
akik már mondjuk 14 éves koruk óta kívánják a csajokat de 22 évesen is szüzek azokkal mi lehet a gond?
csak az hogy rondák lehetnek
vagy nem járnak sehova és nem nyitottak
vagy kevésszer próbálkoztak
hallgatagok lenének?vissza húzódók?
mi lehet velük a baj a külsejük? vagy egyéb dolgok?
Nem vagyok ronda, elszoktam járni szórakozni, viszont kevésszer próbálkozok, mert sajnos alig van kinél. R.i.b.a.n.c.ok meg nem kellenek...
Ezen kívül kicsit visszahúzódó vagyok, nem szeretek annyira a középpontban lenni.
Mert:
- egy nagyon kicsi faluban élek, ahol nincs szó szerint 1 korombeli lány sem. pár idősebb van, azok már férjnél vannak... a többi meg ilyen 14 év alatti...
- nem bírom a diszkókat, zajos, hangos nem is szeretem azt a műfajt. én metál-rockos vagyok
- nem vagyok nagyképű, nagyszájú, hanem egy átlagos értékrendekkel "felvértezett" srác
- próbálkoztam már jópár lánynál (17 évesen egyik úgymond lepippantott vagy 3-4x de tovább nem jutottunk sajna, szóval ezzel nincs baj :D )
- illetve itt feltettem 1 kérdést, hogy hogy nézek ki és elég sok pozitív visszajelzést kaptam.... igaz akkor rövid hajam volt most meg 10 cm körüli és még kicsit idétlenül áll :)
- nemrégiben ( 3 hó kb) megismertem egy isteni lányt csak neki már több éves kapcsolatai voltak így egyelőre nem akar semmit, pedig elmondása szerint tetszem neki és tényleg jól elvoltunk. na Ő rá várni fogok :) annyit simán megér
20f
Én eléggé erkölcsos vagyok, es nem akarom valami alkalmi libánál otthagyni. Amugy kaphatnék itt sexre sok csajt. De én valami érdekesebbet akarok mint ezek a felületes csitrik.
19/F
hát, én csak a saját példámat tudom mondani, nincs erre konkrét válasz...
Én állítólag nem vagyok vészesen ronda, nálam a fejemben lévő "katyvasz" volt a baj. Nagyon félek az emberektől meg a nyitottságtól, egyenesen kerülöm az őszinteséget. Eljárni nem jártam nagyon soha, eléggé magamnak való voltam. Túl töketlen vagyok az ismerkedéshez. Így hirtelen ennyi jut eszembe.
De miért érdekel ez ilyen részletesen amúgy?
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!