Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ítélik el az olyanokat...

Miért ítélik el az olyanokat akik mondjuk 30 évesen is szüzek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mert a mai nyomorult társadalomban az a divat és helyes, hogyha tízen akárhány évesen összefekszik az ember valakivel csakhogy ő is bekerüljön abba az ismeretségi vagy baráti körbe ahova a mai emberek 70%-ka.

senki sem akar kitaszított lenni.

ja és aki ennek ellenére még mindig szűz vagy maradt akkor az már vagy beteg vagy bu.zi vagy örült vagy csúnya vagy elmebeteg, stb, stb, stb.

asszem beállok a reverendába és pap nak fogok tanulni.

2011. nov. 27. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:

nem tudom. Sok ember fél a 'más'tól.

Egyszerűbb inkább ítéletet mondani felettük, mint megérteni őket.

Persze az is lehet, hogy ez nem így van.

22/L

2011. nov. 27. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is az voltam 30 évesen. Az oka egyszerű volt, nem találtam meg a páromat, akivel áteshetnék rajta. Alkalmi szexpartner lett volna, de én úgy voltam vele, inkább maradjak örök életemben szűz, ha nem jön egy számomra is megfelelő. És tudjátok mi a vicc, hogy bomlottak értem a pasik, és biztos vagyok benne, hogy ha szóba került volna 30 évesen hogy még szűz vagyok, el se hitték volna, vagy bolondnak néztek volna.

Végül 31 évesen "vesztettem el". Nem volt egy nagy ügy, amennyire féltem tőle, annyira jó volt :)

32 és 33 évesen pedig szültem, és úgy érzem, az égvilágon semmiről se maradtam le.

Ezt egyébként még a legjobb barátnőim sem tudják rólam (mármint a hosszú szüzességet). Szerintem hülyének néznének, vagy nem tudom. Igy megtartottam magamnak.

2011. nov. 27. 15:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Manapság már azt is furának tartják az emberek, ha 1 férfival éled le az életed...

Olyan alacsonak az erkölcsi szintek a mai tinik 98%nál....Romolott a világ ennyi:(

2011. nov. 27. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:
*alacsonyak
2011. nov. 27. 15:42
 6/14 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2011. nov. 27. 15:48
 7/14 anonim ***** válasza:
mert gáz, sok jóból marad ki 20
2011. nov. 27. 15:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Már leírták. Egyébként meg igen, megnézed erkölcsi normák fénysebességgel zuhannak a semmibe. Max néha emlegetik jaj ez nem helyes meg stb tvben itt ott, de ez csak fedő sztori, ha igazán érdekelne bárkit nem csak dumálnának róla.

Bár feltételezem valakit tényleg érdekel. Egyébként ha az vagy ne mond el, én már tök lazán tudom kamuzni, bár azóta hozzáteszem volt egyetlen egy alkalom, de elég bénán sikerült. Igaz 30 éves se vagyok, de a lényeg, hogy nem tudják feltétlen megmondani hogy szűz vagy amúgy is sikerülhet rosszul a szex.

Pont ide illik, hogy épp elmentünk kávézni munka alatt, és egy csajszi jött felénk, babakocsival. 16 év körül volt, aztán kiderült hogy ő mindkét gyerek anya. Persze ez 1 eset, de kb. ez a színvonal, még te vagy a hülye, érzéketlen akármi ha le hülye *****zod a csajt. Ja és nem ikrek voltak, a kisebb volt minimum 4-5 hónapos, azaz valamikor 14 évesen szülhette az elsőt.? MMmm ez az így tovább.

Végül is egységben az erő, majd max éhen halunk meg ilyenek, na bumm.

2011. nov. 27. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen éltem át először a szexet. Miért? Mert fejlődésben le vagyok testileg maradva, s emiatt azt hittem a szex számomra csakis fájdalmas lehet. Aztán bátorságot merítettem abból hogy találkoztam neten egy aranyos sráccal, aki hitt benne, segített és bevezetett ebbe. Azóta is vele élek, nekem csak ő kell, és nem bánom hogy nem feküdtem le soha másokkal 10-20 évvel korábban! :)
2011. nov. 27. 16:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Én 21/F vagyok és minden téren szűz.

Egyszerűen átlagos kinézetem van és tojnak rám.

Csak dugásért csajt szerezni/prostituálthoz menni olyan, mint megenni a torta tetejéről a cseresznyét és a többit úgyhagyni.

Csak úgy szerezni egy csajt,aki nem is tetszik,meg olyan,mintha olyan tortát ennél,ami nem ízlik,és csak azért tennéd,mert a többiek is ezt csinálják.

Bármennyire is acéloztam meg a szívem az évek során , még mindig bánt ez a téma, de valahol így működik ez a természetes kiválasztódás az embereknél.

2011. nov. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!