Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ítélik el az olyanokat...

Miért ítélik el az olyanokat akik mondjuk 30 évesen is szüzek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem ítéljük el, viszont lehetnek vele problémák. Te lennél az?
2011. nov. 27. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Na, akkor engedelmetekkel leírnék pár dolgot:

Amikor egy fiú-lány beszélgetés során szóba kerül, hogy a fiú még szűz, akkor a lánynak nem azzal van a problémája, hogy még az vagy, hanem ennek az okaival. Aki 20 fölött szűz, az nem a saját akaratából az, ezt vallja be magának mindenki őszintén, kár azzal ámítani magatokat, hogy az igazira vágytok. Ez biológia. Teljesen normális, hogy az ember 18 évesen (vagy előbb) kívánja a szexet. A matek része meg az, hogy minél gyakrabban jársz el társaságba, annál nagyobb az esélyed arra, hogy megismerkedj valakivel, vagy esetleg összejöjjön egy egyszeri alkalom (nem mondom, hogy ez jó). Tehát a lányt az zavarja, hogy nem vagy túl társasági ember, vagy még rosszabb: antiszociális vagy. Senki nem akar egy unalmas, magába forduló emberrel barátkozni, vagy összejönni. Aki emiatt elítéli a lányt, az nézzen magába és rájön, hogy ő sem akarna. Senki. Nem arról van szó, hogy mindenki legyen kigyúrt szexkazán meg macsó, egyszerűen legyen meg az egészséges mennyiségű társaságba járás, esetleg buli, stb. Iszonyatosan ritka ennek az ellenkezője.

Szűznek lenni nem kimondottan ciki, akkor rossz, amikor már téged is zavar és emiatt gátlásossá válsz. Márpedig aki itt feltesz hasonló kérdéseket, az az, mert nem biztos magában. Elítélhettek, de a fentebb leírtak alapján szerintem 18-19, esetleg 20 évesen jobb ezen (csúnya szóval mondva) "túl lenni" a dolgon. Lehetőleg azért ne úgy, hogy semmit ne jelentsen. Aki megértette a fentebb leírtakat (és nem ott tart még mindig, hogy "ciki"), az ezek után remélhetőleg nem hurrog le ha azt írom, hogy nem normális az, ha valaki 30 évesen még szűz. Fizikailag és lelkileg sem. Én 20 évesen vesztettem el és azért pont ezért tudtam leírni azokat a dolgokat, amiket. Sokkal jobb lett volna mondjuk 2 évvel előtte. Miért? Mert hiányzott a szex, mert hiányzott egy barátnő, egy társ. Nem voltam laza, görcsöltem olyan helyzetekben, amikor előkerült a téma, vagy intimebb közelségbe kerültem egy lányhoz és még sorolhatnám. Nem tudom, hogy ciki volt-e, de egy dolgot tudok: magamnak nem volt jó.

2011. nov. 27. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
A 3. válaszoló vagyok, egyébként egyetértek az utolsó válaszoló minden szavával. :)
2011. nov. 28. 01:18
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
Mert ilyenné fajult a világ. De ne keseredj el, vannak még olyanok, akik ezt tiszteletre méltónak találják, pl. én.
2011. nov. 28. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!