Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 13-14 éves lányok miért...

A 13-14 éves lányok miért azzal vannak elfoglalva, hogy gáz-e, hogy szüzek? Engem miért nem érdekel 20 évesen?

Figyelt kérdés
Na jó persze azért néha nekem is átfutott az agyamon a dolog de ha belegondolok, nem is az zavar, hogy szüz vagyok, hanem csak attól tartok, hogy ha egyszer , talán sor kerül a dologra, akkor miylen ciki lesz majd, hogy ennyi évesen az vagyok. Nekem nem ciki, de mások(a többség) eztcikinek tartja. Nem tudom, valahogy nem tudom magamat elképzelni, hogy lefekszem valakivel. Még soha nem is csókolóztam. Igazábol szerintem észre sem vesznek a hímneműek, pedig nem vagyok csúnya. De valamiért engem ez nem zavar, sztem tök zavarban lennék, ha vkihez közelebb kerülnék. áhh nem tudom, azt se tudom miért írtam le ezt a sok hülyeséget:D vélemények?
2011. jan. 30. 19:08
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
ja, 20/L
2011. jan. 30. 19:09
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudom miért csinálják olyan korán, de nem normálisak az fix. Viszont te normális vagy és ez értékelendő:) Hát az meg fura, hogy nem vettek észre, ha nem tartod magad csúnyának.
2011. jan. 30. 19:12
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért foglalkoznak ezzel, mert ezt látják a TV-ben, a neten, mindenhonnan az ömlik, hogy dugj orrba-szájba, és ezt hallják a hülye osztálytársaiktól. Minden osztályban van legalább egy hülyep*csa, akit 12 évesen megraktak, és erre még büszke is, és cikizi azokat akik még nem dugtak.
2011. jan. 30. 19:13
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Adtam a pontot:) ez jó válasz és szerintem is igaz.
2011. jan. 30. 19:15
 5/37 anonim ***** válasza:
57%

Én így pont ugyan így vagyok, csak pasiban, könnyen zavarba jövök nők közelében, és engem sem vesznek észre pedig nem vagyok csúnya, és még nem is csókolóztam, de ez nem ciki szerintem, örülj, hogy nem vagy olyan mint ők, ez megbecsülendő:)

Küldhetnél egy képet magadról, kíváncsi vagyok rád.

20f

2011. jan. 30. 19:21
 6/37 anonim ***** válasza:
66%
Ne itt akarj nőzni.
2011. jan. 30. 19:23
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért, amiért engem se. :)

18/L

2011. jan. 30. 19:39
 8/37 anonim ***** válasza:
74%
Hát sok tini már korán kezdi, de azért sok olyan lány is van aki akár 18 felett még az, bár lehet pettingelt is eleget vagy akár análban is, hogy meg legyen a szűzhártya, nagyon huncutak tudnak lenni:) de azért vannak akik nem rohanak a falnak:)
2011. jan. 30. 19:46
 9/37 anonim válasza:
0%
13-14 evesen meg nem kell ezzel a temaval foglalkozni de 20 evesen meg nem is csokoloztal?...azt hiszem ez meg nagyobb gaz
2011. jan. 31. 14:27
 10/37 anonim válasza:
én ezel ugy vagyok én nem értem a 13 14 éves lányokatt jo én 16 leszek de akkor is én ugy vagyok vele hogy ha a láyn nem karja akkor nem leállok én nem értem hogy nem lehett meg várni a 16 17 éves kort olyan nagy bajj ha az ember nem azt akarja hogy 13 éves lánya márr aktivann fuvell fávall szexeljen ha nem csak csok kézen fogáss stb.. de a sex enyi idosen nem dicsoség majd 16 17 évesen akkor má mehett a sexbe is de adig egy szott rola nem igazam vann?
2011. jan. 31. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!