A 13-14 éves lányok miért azzal vannak elfoglalva, hogy gáz-e, hogy szüzek? Engem miért nem érdekel 20 évesen?
ma 14:27
én nem gondolom, hogy gáz, hogy 20 évesen még nem csókolóztam. Az ember általában azzal csókolózik akibe szerelmes, vagy nagyon tetszik neki,nem gondolod? mivel én ilyen emberrel még nem találkoztam ezért én nem csókolóztam. De lehet, azt kéne csinálnom, amit a volt osztálytársaim, elmentek bulizni és azon versenyeztek, hogy ki smárol több ismeretlen pasival. Az már úgy nem lenne gáz, igaz?
Szerintem meg be kéne fejezni a kérdezőt "lealacsonyító" hozzászólásokat!
Én aztán végképp elsőkézből tudom megmondani, hogy mi a helyzet: 20 éves lány vagyok, 19 éves koromig detto ugyanígy éreztem ezt a dolgot, mint a kérdező, nekem is volt határozott értékrendem, nem voltam gyenge és befolyásolható. Élveztem az életet, persze kapcsolatom lehetett volna mert voltak jelentkezők, de nem komolyak...
A Kérdező semmiről nem maradt le, nincs benne semmi természetellenes, hisz írta, hogy még nem találkozott olyan fiúval, akit igazán tudott volna szeretni. Mondom, mintha magamat olvastam volna kb 8 hónappal ezelőtt. Semmilyen hátrányom nem lett belőle...megtalált Ő, aki azért szeret, ami vagyok, büszke rám, tiszteletben tart, és a sok törődésével előhozta belőlem a vadmacskát. Természetes, hogy most még nem tudod elképzelni, hogy "úgy" vonzódj valakihez, de majd ha megtalálod a megfelelő embert, minden jönni fog magától és természetesen:)
Hidd el nekem!:) Büszke lehetsz magadra, amiért megőrizted a régi erkölcsöt és nem álltál be a sorba!
Sőt mondok jobban, több barátnőm 23, 25 évesen vesztette el a szüzességét, illetve volt első kapcsolatuk...bumm...mi van akkor? Semmi.
Egy NORMÁLIS fiú, aki szeret, ezzel nem fog foglalkozni. Örülni fog hogy nem ment át rajtad a fél falu.
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!