Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 13-14 éves lányok miért...

A 13-14 éves lányok miért azzal vannak elfoglalva, hogy gáz-e, hogy szüzek? Engem miért nem érdekel 20 évesen?

Figyelt kérdés
Na jó persze azért néha nekem is átfutott az agyamon a dolog de ha belegondolok, nem is az zavar, hogy szüz vagyok, hanem csak attól tartok, hogy ha egyszer , talán sor kerül a dologra, akkor miylen ciki lesz majd, hogy ennyi évesen az vagyok. Nekem nem ciki, de mások(a többség) eztcikinek tartja. Nem tudom, valahogy nem tudom magamat elképzelni, hogy lefekszem valakivel. Még soha nem is csókolóztam. Igazábol szerintem észre sem vesznek a hímneműek, pedig nem vagyok csúnya. De valamiért engem ez nem zavar, sztem tök zavarban lennék, ha vkihez közelebb kerülnék. áhh nem tudom, azt se tudom miért írtam le ezt a sok hülyeséget:D vélemények?
2011. jan. 30. 19:08
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

ma 14:27

én nem gondolom, hogy gáz, hogy 20 évesen még nem csókolóztam. Az ember általában azzal csókolózik akibe szerelmes, vagy nagyon tetszik neki,nem gondolod? mivel én ilyen emberrel még nem találkoztam ezért én nem csókolóztam. De lehet, azt kéne csinálnom, amit a volt osztálytársaim, elmentek bulizni és azon versenyeztek, hogy ki smárol több ismeretlen pasival. Az már úgy nem lenne gáz, igaz?

2011. jan. 31. 18:39
 12/37 anonim ***** válasza:
Hat az tenyleg gaz hogy 20 evesen meg csak nem is csokoloztal,tenyleg nem talalkoztal meg olyannal akivel szivesen csinaltad volna? Nem hiszem el
2011. jan. 31. 20:40
 13/37 anonim ***** válasza:
Miért nem hiszed el? Nincs törvénybe foglalva, hogy mindenkinek legkésőbb 14 éves koráig találkoznia kell valakivel, akivel szívesen csinálná, és legkésőbb 16 éves koráig le kell feküdnie vele.
2011. jan. 31. 20:43
 14/37 anonim ***** válasza:
Nem 14 evesrol beszelunk hanem 20 evesrol
2011. jan. 31. 20:47
 15/37 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer amit írtam, és próbáld meg értelmezni.
2011. jan. 31. 20:50
 16/37 anonim ***** válasza:
Ertem en mit irtal,nem a szexrol van szo ami hihetetlen szamomra hanem hogy nem is csokolozott 20 evesen, foleg hogy meg jol is nez ki,nem hiszem el hogy nem mozdult ra egy pasi sem, vagy nem jar sehova
2011. jan. 31. 21:01
 17/37 anonim válasza:
szerintemm akkor is gaz hogy ennyire zarkozott vagy...minnel tobb ido telik el annal nehezebben talalod majd meg azt akibe szerelmes leszel...komplexusaid vannak? kover vagy? esetleg mas oka van annak hogy igy eled az eleted... en 21 evesen szultem a fiamat es nem mondhatni hogy koran kezdtem mert 16 voltam mikor eloszor "megtortent"...nem is eltem csapodar szegyelni valo eletet...lediplomaztam, csaladom van ebbol a szemszogbol eleg betegesnek tunik az amit te csinalsz es ami meg meglepobb az az hogy meg buszke i svagy ra...sebaj venkisasszonyokra is szukseg van!!!
2011. jan. 31. 21:06
 18/37 anonim ***** válasza:
Én 20 leszek é még szűz vagyok ez szerintem nem gáz
2011. jan. 31. 22:54
 19/37 anonim ***** válasza:
De mar csokoloztal?
2011. jan. 31. 23:05
 20/37 anonim ***** válasza:

Szerintem meg be kéne fejezni a kérdezőt "lealacsonyító" hozzászólásokat!

Én aztán végképp elsőkézből tudom megmondani, hogy mi a helyzet: 20 éves lány vagyok, 19 éves koromig detto ugyanígy éreztem ezt a dolgot, mint a kérdező, nekem is volt határozott értékrendem, nem voltam gyenge és befolyásolható. Élveztem az életet, persze kapcsolatom lehetett volna mert voltak jelentkezők, de nem komolyak...

A Kérdező semmiről nem maradt le, nincs benne semmi természetellenes, hisz írta, hogy még nem találkozott olyan fiúval, akit igazán tudott volna szeretni. Mondom, mintha magamat olvastam volna kb 8 hónappal ezelőtt. Semmilyen hátrányom nem lett belőle...megtalált Ő, aki azért szeret, ami vagyok, büszke rám, tiszteletben tart, és a sok törődésével előhozta belőlem a vadmacskát. Természetes, hogy most még nem tudod elképzelni, hogy "úgy" vonzódj valakihez, de majd ha megtalálod a megfelelő embert, minden jönni fog magától és természetesen:)

Hidd el nekem!:) Büszke lehetsz magadra, amiért megőrizted a régi erkölcsöt és nem álltál be a sorba!

Sőt mondok jobban, több barátnőm 23, 25 évesen vesztette el a szüzességét, illetve volt első kapcsolatuk...bumm...mi van akkor? Semmi.

Egy NORMÁLIS fiú, aki szeret, ezzel nem fog foglalkozni. Örülni fog hogy nem ment át rajtad a fél falu.

:):)

2011. jan. 31. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!