Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 13-14 éves lányok miért...

A 13-14 éves lányok miért azzal vannak elfoglalva, hogy gáz-e, hogy szüzek? Engem miért nem érdekel 20 évesen?

Figyelt kérdés
Na jó persze azért néha nekem is átfutott az agyamon a dolog de ha belegondolok, nem is az zavar, hogy szüz vagyok, hanem csak attól tartok, hogy ha egyszer , talán sor kerül a dologra, akkor miylen ciki lesz majd, hogy ennyi évesen az vagyok. Nekem nem ciki, de mások(a többség) eztcikinek tartja. Nem tudom, valahogy nem tudom magamat elképzelni, hogy lefekszem valakivel. Még soha nem is csókolóztam. Igazábol szerintem észre sem vesznek a hímneműek, pedig nem vagyok csúnya. De valamiért engem ez nem zavar, sztem tök zavarban lennék, ha vkihez közelebb kerülnék. áhh nem tudom, azt se tudom miért írtam le ezt a sok hülyeséget:D vélemények?
2011. jan. 30. 19:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

úristen..annyira birom az ilyen 20 év körüli embereket,akik még szüzek..az a legegyszerűbb, a 13-14 évesekre hagyatkoznak,hogy ilyen meg olya k*vák..

hát elkell szomorítsalak,de nem ígyvan..annál lehet,akinek kivan nyalva a s*gge,mindent megkap,apuci kicsi lánya..

de ha 10 ilyen korú lánytól megkérdeznéd,hogy szűz-e még.. legalább 8 igennel válaszolna.. -.-

2011. febr. 1. 17:33
 32/37 A kérdező kommentje:
és honnan tudod, hogy igazat mondanak-e? egyébként meg nem k.rváztam le a 13-14 éveseket. Nézd meg újra a kérdést.
2011. febr. 1. 17:39
 33/37 anonim ***** válasza:

nem rád mondtam,hogy lek*váztad..

de persze,alap dolog,még hazudnak is o.O

nem attól függ,hogy hány éves valaki..hanem mennyire érett hozzá! 14éves is lehet érett ,lelkileg..de az is előfordul,hogy még 22 évesen sincs felkészülve..mindenki akkor veszíti el,amikor úgy érzi..

2011. febr. 1. 17:44
 34/37 A kérdező kommentje:
nem, hülyeséget irtam. nem arról van szó, hogy hazudnának. miért tennék, inkább büszkélkednének vele. Szerintem a mai lányok(tisztelet a kivételnek) már 13-14 évesen nem szüzek.
2011. febr. 1. 17:56
 35/37 anonim válasza:

szerintem meg tök jó értékrended van én mindig kerstem ilyen csajokat de sajnos se találtam

ha gondolod megismerkedhetünk

2011. márc. 11. 12:36
 36/37 anonim válasza:
Szerintem meg a Kérdezőnek helyes mind az értékrendje (a kérdés szempontjából mindennkép;) és tökéletesen EGYETÉRTEK Vele!!!
2011. jún. 13. 01:32
 37/37 anonim válasza:
És tudjátok... ._. Én kereken 20 évesen vesztettem el... (fiu vagyok) Most 23 éves vagyok. Azóta volt 2 kapcsim... egyik 6 másik 8 hónapig tartott. És!!! Utána Igen sokat szeretkeztem!!! Nem -csak- buta lánykákkal (kedves moderátor urak)... sőt!... Volt időszak ez ebben az alig 1,5-2 évben hogy hetente 4-5 lányal is lefeküdtem! És egyik se panaszkodott olyan miatt hogy, teszem azt: "nem vagy elég tapasztalt" vagy "érezni rajtad hogy 20 évesen vesztetted el, Ó jajj" ... Nem... Ilyen még csak eszükbe se jutott... Szóval kérdem én... Mit kell ezen enyit Parázni?!? ...
2011. jún. 13. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!