A 13-14 éves lányok miért azzal vannak elfoglalva, hogy gáz-e, hogy szüzek? Engem miért nem érdekel 20 évesen?
21:06
nekem viszont az tünik betegesnek, hogy 21 évesen szültél...nem értem, hogy miért kell valakinek így elszúrnia az életét, hogy ilyen fiatalon bevállal egy gyereket. Hát nekem meg ez a véleményem. Azt meg nem tudom hogy érted , hogy büszke is vagyok erre az egészre, ezt melyik mondatomból következtetted ki?:) persze nem is szégyenlem magam, de itt egyáltalán nem büszkeségről van szó.
Utolsó....Na ez azért durva...hogy mondhatsz ilyeneket neki?
Mellesleg...ugyanezek (férj, gyerek, ház) meglesz a Kérdezőnek is, csak valószínűleg 30 évesen vagy 27 évesen, addig meg magáénak tudhatja azt az érzést, amit kevesen, többek között TE SEM ÉREZHETTED SOHA, hogy büszke, érintetlen, igazi nő elvekkel, stb.
És miért lenne boldogtalan ha a szüleivel él, egy "kis" szobában?:) Vannak szülei, valószínű barátnői is, állatai, emlékei, biztos hogy tanul is a Kérdező...egy jó érzésű, empatikus embernek nem kellenek nagy dolgok a boldogsághoz...bár ez a szó, hogy empátia a válaszod alapján teljes mértékben hiányzik belőled.
1
szinte minden lány azzal van elfoglalva hogy megfeleljen másoknak. ezek közé tartozik a szüzesség elvesztése is
2
más személyiséged van
3
a csúnya relatív kifejezés
4
nem ciki a szüzesség, az ciki ha önhibádból vagy az, vagy már nem az.
azt hogy korai vagy késői az határozza meg, mennyire vagy érett rá, habár a késői lehet annak a jele hogy valaki még gyerek, vagy szexuálisan alulfejlett
19:13 hasonlóan látom. mindig a hangos vagányok kezdik a piszkálást
19:23 miért ne?
19:46 ez is igaz, léteznek szűzk..vák is. sőt manapság műtétekkel is lehet azt a látszatot kelteni
14:27 miről maradt le? mitől másabb egy múló kapcsolaton vagy egy részeges kalandon túllenni? ettől értékesebb lesz valaki?
18:39 legalább neked van annyi eszed, hogy nem hagyod magad rávenni a hülyeségre. van akinek csak a szexhez kell szerelem. van akinek ahhoz sem.
20:40 nem nehéz elhinni, ha kicsit igényesebb, vagy szerencsétlenebb. habár kamugyanús a mai lányokat ismerve.
20:47 és? van aki 30 évesen is gyerek még
21:01 tudtommal nem mondta, hogy jól néz ki, és azt sem, hogy nem mozdultak rá
21:06 van egy olyan érzésem, hogy te egy más korban éltél, mint a kérdező. akkor még talán volt egy konzervatív nevelés, ami nem csinált a lányokból felelőtlen embereket, akkor sem ha 16 évesen történt meg.
23:57 egyetértek, de ma már az számít normálisnak, aki ezért kiröhögi a másikat
07:55 sugárzik a félelem az írásaidból, kételkedek, hogy boldog lennél egy olyan életben, ahol állandóan bizonyítani kell
12:57 sajnos egyetértek. manapság kevés nő képes megállni a talpán. 16 éves kora óta dédelgetik, gyakorlatilag sosem kellett kiállnia önmagáért, mert a szülőktől a férfi kezébe került, mindig támogatták, egyszer ha történik valami rossz (ne adja a sors) akkor úgy magába fog roskadni mint egy kislány. ilyen háttér mellett fenyegetni a másikat (a saját félelmeinkkel) könnyű.
ma 07:55
eléggé magadra vetted azt az elszúrni az életet mondatomat, kicsit figyelmesebben kellett volna olvasni.Engem nem érdekel, hogy te milyen házban laksz, meg, hogy ennyi évesen szültél, te viszont úgy fogod fel ezt a mondatod, hogy ellened irányul. Ez egy általános vélemény, egyszerűen ezt gondolom azokról az emberekről akik ilyen korán vállalnak gyereket. Persze biztos nagyon boldogok, nyilván csak azért gondolom ezt, mert én sosem tennék ilyet. Szerintem nem huszonegy évesen kell szülni, hanem 28-30 éves korban, amikor már megteremtetted hozzá a körülményeket. Nyilván vannak olyan emberek akiknek ez előbb sikerül mert szerencsések(Te is ilyen vagy minden bizonnyal?). Másrészt pedig amíg fiatal vagy addig élj, utána úgyis 20 évet gyerekneveléssel kell töltened.
" Megis mire gondolsz azzal hogy elszurtam (van egy sajat kertes hazam egy autom es jokepu ferjem..."
Erre csak annyit mondok, hogy szerintem nem attól teljes egy ember élete, hogy kertes házban él, és szép kocsija van.
"te meg valoszinu egyedul vagy a szuleiddel egy kicsi szobaba..."
Képzeld, én is kertes házban lakom, nagy szobával...:)
"azt sem tudod hgy mi okoz igazan oromot es boldogsagot az eletbe..."
Ha még beszerzek egy kocsit is, biztosan tudni fogom, hogy mi a boldogság:)
"az egyetlen tarsad az internet ahol a magadfajta visszafogott gatlasos lany is odapirithat masoknak..."
Érdekes, ha te tényleg ilyen tökéletes boldogságban élsz, akkor miért ezzel töltöd az idődet, hogy az én kérdésemre kommentelgetsz? Biztos hasznosabb elfoglaltságot is találsz ennél. Ehelyett mondjuk a gyerekeddel is lehetnél, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!