Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves lány aki szűz még?...

24 éves lány aki szűz még? Beteges dolog már ez?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 18:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, egyáltalán nem fura. Mégpedig azért, mert ha egy fiú minden nőt megkap, akkor ő az "isten" de ha egy lány minden pasit megkap, akkor ribinek tartják. Na, ezért van az hogy a nőknél a szüzesség felértékelődik. Ezzel nem azt akartam mondani hogy baj van a szűz pasikkal, csak egy lánynál ez más.

Kérdező, én 25 évesen vesztettem el. Nem vagyok csúnya, csak az igazit vártam. Ne add fel. Nagyon fog becsülni érte.

36 N

2013. jún. 30. 19:08
 22/22 anonim ***** válasza:

36 N és kérdező, minden tiszteletem!

Nagyon becsülöm az ilyen nőket, ez nagy érték, barátnőm pl. már több pasival is volt, de én örülnék ha neki én lettem volna az első, dehát ez van.

Egyáltalán nem beteges dolog, meg kell válogatni és jól kiismerni akit választotok, én is jól megválogattam a barátnőm, így nekem ő volt az első 21 évesen.

23f

2013. jún. 30. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!