24 éves lány aki szűz még? Beteges dolog már ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 18:02
11/22 anonim válasza:
Szégyellje magát az ilyen, az ilyeneknek állami pénzen kéne kiutalni 50 méternyi sínt és egy gyorsvonatot, meg ha a család kéri egy papot, liberális kollégáim kedvéért rabbit is.
14/22 anonim válasza:
nagyon becsülendő.
amúgy nagyon tetszik, ha egy lány már huszonsok éves és szűz, nagyon bejön vmiért. beszélgethetnénk...
15/22 anonim válasza:
Nem beteges . Én tovább voltam az . Van aki hajlandó arra ,hogy várjon és nem koptat le . Nekem nem lett belőle kapcsolat , akartam ,de ő nem , így csak a 'lyukasztást' köszönhetem neki meg egy jó csomó szívfájdalmat .
Na minegy nekem már esedékes volt ,mert engem zavart már nagyon , szégyelltem , meg titkoltam is . Ciki volt .
De aztán meg kötődtem hozzá nagyon ,de nekem írtó fájdalmas is volt , többszöri próbálkozásra sikerült csak .
Na minegy , ha sikerül akkor olyannal jobb szerintem aki akar is tőled kapcsolatot .
16/22 anonim válasza:
Ha csak megd.gni akart, akkor miért baj, hogy lekoptatott? Legalább kiszűröd az ilyeneket. x)
17/22 anonim válasza:
Már miért lenne beteges? Én személy szerint kifejezetten tudnék örülni egy szűz lánynak :)
18/22 anonim válasza:
Dehogy beteges! Még csak nem is nagyon furcsa. Szerintem pontosan az a beteges, hogy egy mai 24 éves lány már 14-16 éves korától többet kefélt, mint a szülei egész életükben! Ez nem divat és nem "sikk" dolga.
19/22 anonim válasza:
Inkább érdekes most egyből az jut eszbe h vagy ronda vagy vagy valami gáz van veled fejben....nekem ez ugrik bs hirtelen.....de ez a te dolgod,döntésd :) nem csodálom a srácot h lelépett én is kicsit tartanék tőled viszont ha szép vagy és jól kijönnék veled megfognál segítenék ezen a problémán,megoldanám :D
20/22 Mi közöd Tőle válasza:
Mennyire érdekes, ha ugyanezt egy 24 éves srác írta volna ki, akkor mindenki fikázná, hogy milyen gáz, meg az ilyenkor szokásos gyakoris oltások. Így, hogy egy csaj írta ki, gyakorlatilag körbe van nyalva, hogy jaj de jó, ne legyél ribi, meg mennyire becsülendő. Csak nekem fura ez egy kicsit?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!