Huszonéves Férfiak? Hogy bírjátok hogy még nem voltatok
úgy nővel?
Figyelt kérdés
Nekem volt már kb 3 barátnőm de a szexig valahogy mindig nem jutottunk el. Néha már szinte szenvedek hogy nem volt benne részem :D Szeretném a hasonló korúakat megkérdezni hogy ti hogy bírjátok ezt ki ?
Jesszus fiúk... Ne keseredjetek már ennyire el. Elhiszem, hogy sokakat sokszor elutasítottak, de attól még nem fogtok magányosan meghalni. Én a helyetekben nem adnám fel. Az ember amit szeretne azt bevonzza magának. Volt olyan, aki azt mondta, hogy ronda. Kicsit változtassatok a külsőtökön, nagyon sokat számít. Nem azt mondom, hogy méreg drága ruhákat vegyetek, vagy rózsaszín ingben rohangáljatok.. Isten ments! Szivesen adok tippeket bárkinek, ha írtok privátot, esetleg küldtök képet.
Addig is sok sikert, és kitartást mindenkinek!
19/L
2013. jún. 30. 23:45
12/23 anonim válasza:
Én már sajnos csak a fizetett szexet tartom megoldásnak de még ahhoz is beszari vagyok szóval ennyi, egy rakat szerencsétlenség..
2013. júl. 1. 16:23
13/23 anonim válasza:
11: Én a magam részéről sosem adtam fel, és még mindig próbálkozok, de a lányoknak egyöntetű a válaszuk, ha rólam van szó: Még akkor se jönnének el velem akár csak egy randira sem, ha én lennék az utolsó férfi a földön. Genetikailag vagyok olyan ocsmány, hogy egytől-egyig mindegyik lány undorodik tőlem.
2013. júl. 1. 16:29
14/23 anonim válasza:
13-as mi olyan ronda rajtad?
2013. júl. 1. 16:40
15/23 anonim válasza:
14: Minden XD Egy genetikai torzszülött vagyok :D
2013. júl. 1. 16:43
16/23 anonim válasza:
És milyen módon próbálkoztál a csajoknál? 1-2 konkrét példát írhatnál.
2013. júl. 1. 20:35
17/23 anonim válasza:
Elég jól!
2013. júl. 1. 22:54
18/23 butusbrutus válasza:
Túl vannak értékelve a nők meg a szex. Legtöbbször ha így nyáron kiülsz a haverokkal egy sörrel a medence szélére vagy egy napernyő alá, akkor a sör elfogyasztása közben sokkal nagyobb élményben lesz részed mint egy nő mellett.
2013. júl. 5. 13:53
19/23 anonim válasza:
# 18
Itt a megoldas a problemara! Nem kene ugy hanyatvagodni minden ribitol s mar mindjart tudnak hol a helyuk. Elnezest ha kicsit durvan fogalmaztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!