Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehet felkészülni az...

Hogyan lehet felkészülni az Elsőre?

Figyelt kérdés

A barátommal két éve vagyunk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal, távkapcsolatban. Havonta egyszer-kétszer találkozunk, de csak napokra, nem aludhat itt. Végre-valahára a szüleim megengedték, hogy maradjon. Már ő is nagyon szeretné, hogy beteljesedjen a kapcsolatunk és én is alig várom. :D

A kérdésem: Lányok, asszonyok! Ti hogy készültetek fel az elsőre? Egyáltalán fel lehet? Gondolok itt mind testi, mind lelki előkészületekre. :D

17/L

2013. jún. 29. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hááát. Nem árt, ha szőrtelenítesz :D Na de komolyan. Én nem igazán készültem. Legyen jó hosszú előjáték, addig amíg el nem lazulsz teljesen és akkor minden rendben lesz. Szerintem erre nem nagyon lehet felkészülni. Ha úgy érzed, hogy szereted és megbízol benne, akkor jó lesz :) 17L
2013. jún. 29. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Meddig jutottatok eddig?
2013. jún. 29. 22:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem sokáig... gyenge kis petting a maximum...
2013. jún. 30. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon félénk vagyok, csak mostanában kezdett "eldurvulni" a helyzet... :P
2013. jún. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!