Hetero szűzek! Ti hány évesen jöttetek rá, hogy heterók vagytok?
köszönöm a válaszokat!
tehát akkor összefoglalnám:
- a hetero emberek már kis koruk óta (voltak itt olyan válaszok, hogy már oviban), tudják, hogy heterók, pedig akkor még nem volt szexuális kapcsolatuk.
ugyanezt a kérdést felteszem a melegek esetében itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
kíváncsi vagyok, hogy ők mikor jöttek rá, hogy melegek.
Elég beteg lehetsz a kérdés alapján, de ha már ezt leírom, válaszolok is.
Én már oviban is szívecskéket rajzoltam, repülőt hajtogattam és odadobtam a lánynak. Akkor így udvaroltam, nem is csodálkoztam, hogy nem lett belőle semmi. XDD De lényeg, hogy ez olyan 5-6 éves koromban volt.
"Elég beteg lehetsz a kérdés alapján, de ha már ezt leírom, válaszolok is. "
kifejtenéd?
Ki, persze, szívesen. Először is:
- Maga a kérdés is hülyeség szerintem, mert ha melegeket kérdezel még oké, de hogy a normális emberek mikor jöttek rá, hogy normálisak??? Nem furcsa egy kicsit sem? Mert nekem az.
- Úgy csinálsz, mint ha milyen nagy dokumentációt és felfedezést csinálnál azzal, hogy ilyen hülye kérdéseket teszel fel, amit kb minden nap látok itt legalább egyszer akaratomon kívül.
Meg még sorolhatnám, de nincs kedvem veszekedni, a véleményem erről meg lényegtelen, mert a választ tulajdonképpen megkaptad, úgyhogy erről felesleges is lenne vitázni. Lényeg, hogy furcsának tartalak ami alatt nem azt értem, hogy hülye vagy vagy ilyesmi, csak furcsa.
sajnos tévedésben vagy, mert te abbol indulsz ki, hogy aki hetero, az a normális, aki meg meleg, az abnormális. csakhogy ez a te véleményed, amit semmit nem támaszt alá.
ezért ha a melegeknek azt mondják: "honnan tudjátok, hogy melegek vagytok, ha még sohasem próbáltátok ellenkező neművel?" ,akkor ugyanúgy jogos a kérdés a heteroknak: "honnan tudjátok, hogy heterok vagytok, ha még sohasem próbáltátok azonos neművel?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!