Hetero szűzek! Ti hány évesen jöttetek rá, hogy heterók vagytok?
Figyelt kérdés
és honnan tudjátok, hogy heterok vagytok, ha még sohasem próbáltátok ellenkező neművel?2013. jún. 28. 10:07
11/28 anonim válasza:
Én onnan tudom, hogy szerelmes már voltam 2X is, mindkétszer ugye fiúba. Nekem igazából soha nem fordult meg a fejemben, hogy ne lennék az. Illetve egyszer elgondolkoztam rajta, amikor a csapból is a melegtéma folyt(most ezt nem rosszindulatból írom) és pár osztálytársammal is beszéltünk erről. Akkor elgondolkoztam azon, hogy milyen lehet lánnyal...de egy lányra soha nem tudnék úgy tekinteni, mint párkapcsolati "célpontra". Nekem mindig is fiú kellett, ahhoz, hogy eldöntsd a nemi identitásod, nem kell lefeküdnöd senkivel. Sőt - ez csak az én véleményem - talán még jobban is összezavarhatja az illetőt, aki kételkedik magában.
12/28 anonim válasza:
Én 10 éves korom óta tudom hogy a lányok vonzanak,előtte nem érdekeltek,csak annyira mint a fiúk szóval barátilag
13/28 anonim válasza:
ez nagyon vicces... :D:D:D a válaszolók nagy része nem is érti a kérdés iróniáját, és foggal körömmel védik a heteroszexualitásuk kőbe vésettségét a kezdetek óta... :D de persze ha melegekről van szó, rögtön téríteni akarnak :D:D:D
14/28 anonim válasza:
Utolsó, véleményem szerint aki, meleg, az nagyon hamar rájön arra, hogy vele "valami nem stimmel". De nagyon sok időbe telhet, mire megfogalmazódik benne, hogy ő homoszexuális. Tehát konkrétan arra, hogy "én meleg vagyok" szerintem később jön rá, mint én arra, hogy vele "valami nem stimmel",Abba, hogy én hetero vagyok, nincs semmi furcsa, semmi olyan, ami eltér a normától, így bennem semmi különös dolognak nem kell megfogalmazódnia, semmi különösről nem kell magam meggyőznöm. Ezért igen, lehet egy meleg csak 14 éves korában jön rá erre, míg én jóval előbb. DE ez csak szerintem van így, tévedhetek, nem sokat beszéltem melegekről még erről, csak egy gondolatmenet volt. De ne offoljunk, nem ez volt a kérdés :)És azt meg légyszi ne mondd meg látatlanba, hogy ki mit, hogy gondol.
15/28 anonim válasza:
9-es vagyok, én is ezt próbáltam valahogy megfogalmazni de neked jobban sikerült 14-es :D
16/28 anonim válasza:
Köszi, bár nekem is kicsit össze-visszára sikeredett :D
17/28 anonim válasza:
"Attól még hogy szűz, érezheti az ember, hogy melyik nemhez vonzódik... "
De, ha egy meleg szűz még akkor rögtön ajánlgatják neki a nőket, hiszen még nem tudhatja biztosra, hogy meleg-e vagy sem.
Ha egy heteró az oviban már szinte szexel az ovis társakkal az teljesen oké, de ha egy 17 éves meleg akar szexelni az már bűn és teljes mértékben helytelen.
18/28 anonim válasza:
A nemi identitásod 5 éves korra alakul ki, nagyjából ez az a kor, mikor már tudod, h neked a kislányok/kisfiúk tetszenek:D
19/28 anonim válasza:
kb. 13 éves korom óta tudom. emlékszem, amikor először fantáziáltam lányokról akkor, és eléggé heves érzelmi reakciók kísérték, pl. gyorsabban vert a szívem, meg ilyenek.
20/28 anonim válasza:
már az oviban fiúba voltam "szerelemes", 4-5 évesen, asszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!