Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Mikor jöttetek rá, hogy azok vagytok?
Sorolnék fel kategóriákat:
-ismerkedtetek pasikkal, de csak randiig jutottatok (csók se fért bele)
-ismerkedtetek pasikkal, de csak randdig jutottatok (csóklkal)
-jártatok is egy darabig, de szex nélkül
jártatok, szex is volt
Még az érdekelne, hogy úgyis próbálkoztatok ismerkedni pasikkal, hogy tudtátok, mi a helyzet (hogy netán heterok lesztek)
Vagy nem kezdettől fogva tudtátok és ez a kapcsolat alatt derült ki, hogy pasival abszolút nem tudjátok elképzelni
Ennél azért még sokkal több variáció van.
Én mindig is tudtam, nem kellett pasikkal randiznom, mert semmi sem vonzott bennük soha. Randi nélkül is biztos voltam magamban.
ismerkedtem pasikkal, de csak randiig jutottunk csók nélkül...igazából akkor jöttem rá, hogy nekem ez úgy nem...igaz még "kicsi" voltam, nyolcadikos, de éreztem, hogy én ilyet fiútól nem akarok
később beleszerettem egy lányba, majdnem két évig együtt voltunk, nagyon viharos szerelem volt, ráadásul első, a végén összetörte a szívem
úgy gondoltam, akkor csak azért is megpróbálom pasikkal...akkor már eljutottam smárolásig velük de nem...éreztem, hogy nekem ez nem kell..egyáltalán
később pedig összejöttem a barátnőmmel, majdnem egy éve szeretjük egymást és együtt vagyunk
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!