Amelyik férfi 25 évesen is szűz, az már csak komolyan prostituálttal szexelhet először?
Én 20 évesen vesztettem el, azelőtt egy évvel már kényelmetlenül éreztem magam. Valószínűleg aki 25 évesen szűz, az nem tett eleget azért, hogy ne legyen az. Ez van, egyszerűen van akinek könnyebben indul be a csajozás, van akinek nehezebben, és az utóbbiaknak tenni kell érte. Vannak netes társkeresők, lehet járni táncórára, bulizni haverokkal, meg csajozós technikákról könyvet olvasni. Ha fontos az illetőnek, hogy az életének ezen a területen változást érjen el, akkor dolgoznia kell érte.
25/F
A 3-as válaszolónak igaza van, hogy hülyeség egy prostihoz elmenni csak azért, mert nem szexeltél még, sőt ha majd lesz párod és kideríti, hogy prostival voltál sokkal jobban fogja zavarni, minthogy nem volt még semmilyen szexuális tapasztalatod, ami nem gond csak ne mártírkodj e miatt senkivel, mert elriasztod az összes nőt!
Viszont abba nincs igaza, hogy lejjebb kéne adnia az igényét. Miért kéne lejjebb adnia? Csak azért, mert nem volt még kapcsolata? Ez elég buta felfogás, mert sok embernek nem csak a bénasága miatt nem sikerült, hanem egyszerűen így alakult az élete vagy nem akart úgymond "tapasztalatokat" szerezni, hanem egy olyan nőt kereset, aki neki a mindene. Ezért hülyeség lenne lejjebb adnia. Meg amúgyis miért a "cicababák" számítanak a legjobb nőknek? Mindenkinek más tetszik. Ne általánosítsunk már! Nőjetek fel legyetek lazák és egyből sikeresebbek lesztek a nőknél és nem kell lejjebb adni!
Ha meg lehet kérdezi te miért vagy még szűz?
Egy sorstárs.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!