Ezeket értem és köszönöm a válaszokat is.
De szerintetek mennyi időtöl számit cikinek az ha a lány még szűz?
én 18 vagyok, LÁNY! :D
ránézésre senki se mondaná meg hogy szüz vagyok, hiszen nem azért vagy az, mert nem kellek senkinek, hanem mert még én nem találtam meg, aki megérdmeli hogy ő lehessen az elsö :) Akiknek elmondom mindenki meglepődik hogy még az vagyok:) és senki szerint nem ciki (vagy nem merik a szemembe mondani:D) de bárki eddig megtudta mind csak elönynek tartotta :)
Mert hülyék...Én nem hajtok a szüzekre...Ügyetlenek,félnek a farkaktól,vigyázni kell velük,hogy gyengéden...Tiszta szenvedés.
Míg egy tapasztaltabb már azért tudja,mi a jó.
Sokan csak a végletekben gondolkodnak,hogy valaki vagy szűz,vagy qrva...
Pedig a többség a kettő közt mozog
Pl ha valaki csaj el kezdi a szexelést 16 évesen ,évente van egy pasija,amire oda jut,hogy hozzám kerül,8-10 pasival volt már.Kimondva sok,de teljesen reális.
Nem kell rá várni,mert ő is kívánja,és nem az első neki,hanem a 9-11. az,amit tőlem kap.
Szerintem aki szüzet akar,kicsinek érzi a nemiszervét,és ügyetlennek magát.Ezért keres olyat,akinek nincs összehasonlítási alapja.
Én voltam hihetetlenül nagy ri.banccal is,és abban a csajban is nagyot élveztem,és ő is rajtam.Az hülyeség,hogy a sokat dugott csajt nem lehet érezni.A szülés más téma.
Úgyhogy összességében: Önbizalomhiány miatt választanak ha lehetőségük van rá szüzet.Nekem van önbizalmam és szexuális teljesítményem.,Nem szorulok rá,hogy tapasztalatlan,általában lelkisérült nők után keresgéljek.
18as vagyok megint
A szüzesség kb 16 éves kortól cikinek számít.Legalábbis a való éetben annak veszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!