Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én szeretek puncit nyalni és...

Én szeretek puncit nyalni és nem esik nehezemre! Akkor a lányok többsége miért nem szeret szopni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 12:55
1 2 3 4 5 6
 1/58 A kérdező kommentje:
Hála a jó égnek a párom szereti csinálni de sok embertől hallom hogy a barátnője nem hajlandó leszopni pedig ő kinyalja rendszeresen,mivel gusztustalanabb a farok mint a punci?nem értem...
2011. nov. 4. 12:56
 2/58 A kérdező kommentje:
amúgy a kérdést nem tudom miért a szűzességhez rakta na mindegy...
2011. nov. 4. 12:59
 3/58 anonim ***** válasza:
33%
mert csak élvezni szeretnek de adni nem...a kis ge.ik
2011. nov. 4. 13:01
 4/58 Chupachups ***** válasza:
67%
Nekem sem esik nehezemre, baratnomnek sem..de eleg ritkan engedi ,hogy lemenjek neki..de en allnam egesz nap :))
2011. nov. 4. 13:03
 5/58 anonim ***** válasza:
57%
Nem ugyanaz a kettő! Az a baj, hogy a szopástól azt várják a férfiak, hogy a nő le is nyelje a spermát,míg nyalásnál szó nincs ilyenről. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt!Sok férfinak van kellemetlen ízű, vagy állagú spermája! Te sem nyelnéd le senkijét!
2011. nov. 4. 13:04
 6/58 anonim ***** válasza:
keress olyat, aki szereti csinálni. És mosd meg minden akció előtt, hátha vonzóbb lesz :) vagy kérdezd meg, csupaszon szeretik-e a cerkát vagy bozontosan.
2011. nov. 4. 13:04
 7/58 anonim ***** válasza:
nem kell lenyelni, ember. Ki is lehet köpni vagy nem kell odáig elmenni, lehet máshová is élvezni.
2011. nov. 4. 13:05
 8/58 anonim ***** válasza:
64%

A lányok többsége nem szeret szopni? Mutass már erről egy kimutatást, diagrammot, vagy táblázatot, vagy valamit.

20/L

2011. nov. 4. 13:06
 9/58 A kérdező kommentje:

ma 13:04

Nem kötelező lenyelni és a végén lehet élvezés előtt kézzel is verni...

utolsó nekem nincs ilyen problémám a barátnőm rendszeresen csinálja nekem,de többen mesélték hogy a barátnőjük nem hajlandó bevenni a szájukba miközben ők rendszeresen nyalják..

2011. nov. 4. 13:06
 10/58 anonim ***** válasza:
77%
én szeretem csinálni, de a volt barátom nyalni nem szeretett, mindig nyafogott miatta, persze én mindig szopjam le, meg had élvezzen a számba... én meg ha megkértem kedvesen, hogy most akkor engem elégítsen ki orálisan, mindig azt mondta, hogy majd később, vagy hogy elfárad közben... szánalmas volt. szerencsére már nem vagyunk együtt.
2011. nov. 4. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!