Miért nincsenek olyan nők, akik számára izgatóak a szűz férfiak?
Jobb híján akkor meg kéne próbálni egy lehúzós PUA-s tanfolyamot, de csak mondom hogy szerintem az infók csak egy kis része lesz érdemileg használható
(a csajozógépes rész az egyrészt Gáz másrészt átcsapsz Tahóba személyiséget rossz irányba torzulhat elvesztheted egyéniségedet nem kell erőltetni sok baromságot is összehordanak legalábbis egy olyan szentimentális embernek mint én számomra baromságok..)
Az infók tapasztalatok másik része viszont hasznos..
Szocializálódás.., kommunikáció.., testbeszéd.., gátlás oldó lány megszólító szegmens, "terep. gyak." címen, esetleg egyéniség csiszolás, öltözködési stílus újragondolása önmegvalósítás formájában nagyon hasznosak lehetnek.
Viszont Áldozni kell pénzt és időt, hinni kell benne..
Mindezek tükrében mégis csak van valami értelme ezeknek a PUA- s "tanfolyamoknak"..
19:34
Rendben nem érzem magam nagypapának a kedvedért:) Remélhetőleg úgyis majd annak is eljön az ideje, bár remélhetőleg akkor is jól tartom majd magam, ki tudja lehet addigra már meg is tudunk fiatalodni..
Elvégre ez a Változások kora..és elvileg minden lehetséges :)
ma 19:33
Kétlem hogy összejött volna neki mert ha a leírtak igazak akkor roppant ostoba lehet az a nő! :D
Mellesleg én 24 voltam amikor elveszítettem. Jó későn! Na ha még akkor kellett volna 10 évet várnom akkor inkább eret vágok! Még most is csak 30 vagyok. Kizárt hogy megérné bármelyik nő ezt!!!
Én pl. még szűz vayok,
én pl sokkal jobban örülnék, ha a szűzességemet egy ugyancsak szűz sráccal veszteném el,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!