Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nincsenek olyan nők,...

Miért nincsenek olyan nők, akik számára izgatóak a szűz férfiak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 14:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%

minek tetováltattad a homlokodra hogy szűz vagy?

borzalmas lehet hogy rád van írva,elvégre csak így tudhatják meg

amúgy ha nem közeledsz a nők felé akkor mit vársz?ők hívjanak randira vagy mi?

2013. jún. 23. 15:21
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
6: A szüzesség nem feltétlen csak a szexuális szüzességre vonatkozik. A tapasztalatlanság már a randi alatt is megejelnik, leszűrhető, ha egy embernek eddig nem volt sok dolga lányokkal, vagy éppen semennyi sem. Rossz szocializáció és már mindjárt kibukik, ha az ember huszon-x éves korára nem tanult meg legalább alapszinten bánni a nőkkel. És ez már az első randin is látszik.
2013. jún. 23. 15:22
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Vannak csak titkolják.
2013. jún. 23. 15:23
 14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon jól leírta. Na pont ezért fellegzett be nekem...
2013. jún. 23. 15:24
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

Nos, egyrészt nem fellegeztek be neked.

A nők nagyon nagy részét tetszik nem tetszik 4 dolog érdekli egy férfiban.

1. Legyen önbizalma, legyen pozitív, és érezze magát férfinak legyen igényes.

2. Legyen humora.

3. Legyenek céljai (egzisztenciája sem árt ha van)

4. Legyen szociális..

Non plusz ultra nem árt ha kinéz valahogy az ember.. Ezért lehet tenni is.. Edzeni Akár a saját testsúlyos edzési technikákkal amikhez tényleg csak akarat kell..

Ezeknek a kritériumoknak egyenlőre én sem tudtam megfelelni, magamnak..

Ennek ellenére lehet az embernek szerencséje is nézd csak meg milyen embereknek is van néha barátnőjük... Tahóknak csúnyáknak végképp tehetetlen lúzereknek is.. Szóval sokat számít a gondolkodás, a pozitivitás és a hit önmagunkban.

Sok nő egzisztenciára utazik a mai magyar valósággal párhuzamban ez valahol meg is lehet érteni.. Ha egy nő 30 körül szülni szeretne, márpedig szeretne, (és valahol joggal hiszen részben ez az ember életének egyik értelme..) akkor sajnos szelektívnek kell lennie ilyen téren is..

Ehhez kevés egy jukas gatya és egy minimálbéres fizetés de ez már a népirtásos antiszemitás fejezet nem akarok politizálni már unalmas..

Szóval össze kell szednie magát az embernek, valahogy és szocializálódni... tudom ahhoz megint sok esetben pénz kell és idő a rabszolgáskodás mellett pedig ebből sincsen sok mégis bízni kell és agyalni hogy lehetne jobb amit meg lehet meg kell tenni.. Sport othoni edzés jobban is érzi magát az ember és jobban is néz ki ha másnem idővel meg lesz az eredménye..

2013. jún. 23. 16:07
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
26 F Szűz Ami lemeradt..
2013. jún. 23. 16:08
 17/28 anonim ***** válasza:
5%

nem mindenki tinikorában vesziti el. én 18 voltam, és azt már nem sorolnám a tinikorhoz.. de most 23 évesen nem igazán szeretnék szűz pasival találkozni.. egyszer volt egy pasim, aki velem vesztette el, és csapnivaló volt a szex..

DE: nem nézem leprásnak azt, aki tovább szűz marad. inkább felnézek rá olyan szempontból, h nem megy el prostizni(ez persze azokra vonatkozik, akik tényleg nem mennek el).

2013. jún. 23. 16:26
 18/28 anonim ***** válasza:
52%

Nem is megyek el Prostizni mert 0 érzelmi téren a történet..

Nekem pedig szerelem kell egy tündérrel..

Szóval még hiszek a mesékben.

Az meg hogy szüz srácként milyen lennék a szexben nem tudom.. de több mint valószínű hogy színvonalasságra törekednék.. Ezen túl a harmóniára is és a romantikára is.. Igaz azt mondják ezek múlt századi megoldások elnézva a mai fűvel fával szexelő fiatalságot konzervatív nagypapának érzem néha magam de ez nem azt jelenti hogy prűűd lennék csak éppen szerintem azok szexeljenek Szeretkezzenek akik szeretik egymást.. Bár a ami kapcsolatok nagy része is olyan rövid, hogy például a trónok harca egy évadát sem élik túl.. Szerintem Ez Gáz..

Érzéketlen világ ez sok érzéketlen emberrel.. Szóval lehet joggal érzem magam Földönkivülinek :)

2013. jún. 23. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
ne érezd magad nagypapának:) szeretjük a romantikát:)
2013. jún. 23. 19:34
 20/28 A kérdező kommentje:

,,Te csak dugni akarsz, úgy hogy nem is tudsz dugni."

Szerinted a mai világban ki fogja nekem elnézni, hogy nem dugtam még 25 éves fejjel? Nőknél könnyebben eltekintenek ettől, engem meg selejtnek néznek.

2013. jún. 23. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!