24 éves lány aki szűz még. Gáz?
Sokszor leírtuk már az ilyen kérdésekre. Nem gáz. Sőt...
A normálisabb fiúknak imponálna is valahol. Kellően érett gondolkodással fogsz belekezdeni a szexbe. Nekem bejön az ilyesmi személy szerint (Persze ha nem valami más defekt miatt ne mvolt még lehetőséged szexelni)
25/f
Ez így nem gáz. A gáz a miért mögött rejtőzhet.
És itt most mindenki a szexre helyzete a hangsúlyt... Öreg hiba. A probléma nem azon a téren körvonalazódik. Bár egy nőre nem annyira jellemzőek a huzamosabb egyedüllét után kialakuló rigolyák, mint mondjuk a fiúkra, akik tipikus agglegénnyé avanzsálódnak, de azért mégis ráteszi a billogot a természetére.
Nagy különbség, hogy tudod mit akarsz, vagy hogy tudod mit nem. És az, hogy tudod kihez vagy való, illetve kihez nem.
Persze, én most abból indultam ki, hogy aki 24 évesen szűz, annak még nem volt komoly párkapcsolata, elnézést az esetleges hibás feltételezésért.
De engem ez zavarna, illetve azonnal észre is venném, ha egy lány ilyen téren hiányt szenvedett. És nem feltétlen zavarna, egészen addig, míg nem kezdi el szégyellni és össze vissza kamuzni, majd az egészbe belecsavarodni. Mert az már teljesen kellemetlen és kiábrándító.
Szóval végszó: Akkor gáz, ha annak érzed, és akkor ha sajnálod magad miatta és próbálod leplezni,akár hazugságok árán, tehát nem önmagadat adod, hanem valami egész mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!