Nem korai ez még?
Figyelt kérdés
14 éves lány osztálytársam lefeküdt a 16 éves barátjával akivel 1 éve együtt vannak. Nem korai ez még mármint nem az, hogy valaki egy év után lefekszik a barátjával hanem az, hogy ezt 14 évesen teszi? Én fiú vagyok (14 éves) de még nem volt barátnőm, és ha lenne se veszteném el ilyen fiatalon a szüzességem. Én vagyok ilyen elavult vagy nem? köszönöm az értelmes válaszokat!2013. jún. 22. 23:21
1/9 anonim válasza:
De korai ,csak sajnos a mai világban már egyre többen lefeküdnek egymással 13-14 éves korukban is. Az egyik oszt.társam (fiú) 12 éves korában feküdt le a nála 3 évvel idősebb barátnőjével-.-
Én se tudnám ennyi idősen elveszíteni ( max. 2-3 év múlva)..
14/l
2/9 Hanariko válasza:
de, korai... hiába vannak 1 éve együtt. (legalábbis szerintem)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi megnyugodtam, hogy nem vagyok maradi jöhetnek még válaszok
2013. jún. 22. 23:32
4/9 anonim válasza:
Korai, de nekem mindegy, ő baja, nem fogja soha megtanulni hogyan kell egyedül lenni, majd mindig muszáj lesz hogy legyen mellette egy fiú, mindegy kicsoda, mert anélkül képtelen lesz létezni.
5/9 A kérdező kommentje:
nekem is mindegy, hogy mi lesz vele csak én máshogy gondolkodom erről a dologról mint ő és meg akartam tudni, hogy rosszul gondolkodom-e de ezek szerint nem. :)
2013. jún. 22. 23:44
6/9 anonim válasza:
Másfél éve vagyok együtt a barátommal és még nem feküdtünk le... És még várok vele! Ezek a mai fiatalok...:/
16 és fél éves lány vagyok.:)
7/9 anonim válasza:
Igen korai, de sajnos a törvény is engedi a szexet 14 éves kortól.
8/9 anonim válasza:
Nem vagy elavult,csak normális az értékrended és van önbecsülésed,mindig elmondom,hogy nekem,volt egy nagy gyerekszerelmem 6-11 éves koromig mosta akkor nekem is le kellett volna feküdnöm vele 11 évesen,mert hát 5 éve "járunk? és pedig egy 11-14 éves között annyira sok különbség nincs,de az közös,hogy mindkettő éretlen,fejletlen gyerek még.Sajnos manapság a lányok nem tartják sokra magukat és szerelemre hivatkozva szexelnek pedig még nagyon nincsenek rá felkészülve.
9/9 anonim válasza:
szerintem nagyon korai. én még a 16-ra is azt mondom, hogy korai. van ismerősöm, aki 15 évesen vesztette el, azóta már minden héten csinálják és alig bírják ki nélküle, teljesen rákattantak. ha egy hónapig bírniuk kéne nélküle, tuti szétmennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!