Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha egy lány 13 évesen nem...

Gáz ha egy lány 13 évesen nem szüz? Ti elitelnetek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem ítélek el senkit, mindenkinek a saját dolga. nem mondom, hogy így kell csinálni, de ha kapcsolatban van, nem kefél össze vissza,és nem egy hat hónapos hű de komoly és hosszú együttlét után adta be a derekát akkor én megértem,én is voltam annyi. egyébként korainak tartom, egy 13 éves még gyerek.
2013. jún. 21. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Magát a lányt nem, mert nem ítélkezem senki felett, de a helyzetet igenis, meg a szülőket.
2013. jún. 21. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
A bíró a tárgyaláson pedig azt ítéli el, aki elvette a szüzességét.
2013. jún. 21. 17:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazábol nem rolam lenne szó. Az egyik barátnőm 1 és fél éves kapcsolat után döntött igy. Én nem itélem el de mindenki más cikizi.
2013. jún. 21. 17:20
 5/12 anonim válasza:
100%
A többiek cikizik. Cikizik, ha még 17 évesen szűz, cikizik, ha 13 évesen már nem az. Cikizik egymást minden miatt. Gáznak gáz, de ezen nincs mit tenni. Legközelebb majd nem hozza nyilvánosságra. Pár év múlva már nem lesz téma..
2013. jún. 21. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
nem kellett volna mindenkinek az orrára kötni.
2013. jún. 21. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem,GÁZ!Jó hogy nem már pólyás korában vesztette el.
2013. jún. 21. 17:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Csodálkozol rajta, hogy cikizik? Ez elég nagy szégyen!
2013. jún. 21. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:

El. 10 év letöltendő fegyházbüntetésre.Komolyra fordítva a szó!:)

Figyelj szerintem ez a te dolgod. Ha szerelmes voltál a fiúba, akkor nem elítélendő. Bár lehet, hogy várhattál volna 1-2 évet. De ha késznek érezted magad rá, akkor nem gáz. Ha viszont csak azért tetted hogy ne legyél az, hogy társaságodnak igyekeztél megfelelni, akkor szerintem rosszul tetted. Bár ez csak az én véleményem.

2013. jún. 21. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elítélendő,de inkább a szülőket ítélem el akiknek a gyerekük 13-15 évesen már szexel,mert ez az Ő hibájuk is,még a 16 évesek többsége is éretlen hozzá lelkileg és agyilag,nem hogy egy 13 éves kislány.Volt nekem is "barátom már ovitól 10 éves koromig érdekes nem gondoltam arra lefekszem vele,mert régóta "járunk".
2013. jún. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!